Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Co když Apollo 11 misi nedokončilo a vše, co jsme viděli, byla fikce natočená Stanley Kubrickem? Odpověď na tuto otázku budeme hledat v šedesátých letech v Londýně, kde se bude agent CIA (Ron Perlman) pokoušet najít slavného režiséra a zároveň bude muset spojit své síly s manažerem rockové skupiny (Rupert Grint). (hendrich6)

Videa (6)

Trailer 5

Recenze (87)

Nach 

všechny recenze uživatele

V akčních sekvencích dokonce výtečný film, ale převážnou většinu času zcela průměrný. To je Monnwalkers, který přetřásá onu jednu zajímavou konspirační teorii o skutečném přistání na měsíci. Což o to, takové téma je divácky vděčné, ovšem Antoine Bardou-Jecquet ho dokázal vyždímat tak maximálně na 70%. Rupert Grint ujde, ale není to herec velkých rolí. Ron Perlman ovšem zde charisma prodává najedničku, žel je vždy až ten druhý. No a o zbylém osazenstvu se nemá smysl dohadovat. Mírný palec nahoru. 65% ()

Fordzy 

všechny recenze uživatele

Zhuleně zábavný trip s permanentně zhuleným a skvělým Robertem, věčně prachy shánějícím Rupertem a prachy rozdávajícím agentem Ronem. Očekávání byla maličko větší ale i tak jsem se skvěle bavil, nejlepší nastává, když se hoši už konečně dostanou k natáčení přístání na Měsíci. Kozy a krev jsou už jen takový příjemný bonus. Doporučuji sledovat v mírně podnapilém stavu. 69% ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

,, Ztratil jsem se..byl jsem v baru a pak vyšel ven. Ale nevěděl jsem, na kterou stranu jít... Pak jsem si řekl, že správně bude vlevo. To je celé.,,....... aneb Ron Pearlman v povedené taškařici o tom, kterak se parta zdrogovaných lidí snaží natočit fiktivní návštěvu Měsíce, celkem zábavná jednohubka........... moje hodnocení = 6, 5 z 10. ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Je to jeden z těch filmů, kdy si člověk říká: " Sakra, sakra z tak dobrého nápadu se dalo vytřískat víc". Mohl posloužit těm co věří na tzv. konspirační teorie, no a přistání prvních lidí na Měsíci je ta z nejklasičtějších. Dobrý je Ron Perlman, který naštěstí moc nemluví, jen sem tam někomu rozbije hubu nebo ustřelí hlavu. Ruperta "Rona" Grinta jsem viděl už v lepších rolích. Vše obklopují většinou halucinogenní drogy, jak bylo v éře hippies běžné a tak o srandu není nouze, ale hluchých míst je tu také dost a proto jen za 3*. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Tak takhle se to tedy stalo:) Rupert Grint válí, stejně jako jeho věčně sjetý kámoš Robert Sheehan. Ron Perlman coby nájemný zabiják klidné povahy a kamenného ksichtu je také výborný. A Stephen Campbell Moore aspiruje na kandidáta na cenu "Movie Laugh Of The Year." Ten jeho smích je božský. Moonwalkers je zábavná, lehce ulítlá jednohubka, která si pohrává s Kubrickem, přistáním na Měsíci i samotným divákem, kterému servírují absurdní přehlídku humorných gagů a situací, které vedly k tomu, že se málem (ne)uskutečnilo přistání na Měsíci: D ()

Galerie (18)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel v Belgii. (rafix)
  • Ani jedna z misií nepriniesla fotku hviezdnej oblohy z mesiaca – pričom takéto fotografie by mali nesmierny význam pre astronómov. (Jadro)
  • Pristátie Apolla 11 bolo snímané čierno-bielou kamerou starou 10 rokov, pričom ich návrat snímali bežní ľudia farebnými. (Jadro)

Související novinky

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

Future Gate Sci-fi Film Festival 2017

16.02.2017

Časem prověřené legendy, pečlivě vybrané novinky žánru i na zahraničních festivalech oceněné filmy. Čtvrtý ročník festivalu science fiction filmů Future Gate přináší již tradičně na filmové plátno… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno