Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět Youtuberů, dva hráči a překvapivý host v mixu bláznivé zábavy z jednoho pražského bytu hostitele Aliho. Hrajeme s Alim je zábavní show pro mladou generaci o tématech, která jsou jim vlastní – YouTube, hry, filmy, moderní technologie – v prvé řadě však humor a zábava. Pořad je sestaven z krátkých bloků a odehrává se v doupěti Aliho, kam si každý týden zve své přátele: talentované YouTubery a hráče, jimiž jsou Martin Rota, Vidrail, Expl0ited, Matůš, Stejk a Veronika. Pořadem bude provázet Tomáš Zvelebil alias Ali, který je rovněž jeho autorem.
Mezi stálé účinkující pořadu budou pravidelně přicházet hosté, kteří do světa internetu a YouTube zdánlivě nepatří – komici, sportovci a osobnosti technologické scény – z čehož při natáčení vyvěrají mnohé komické situace. Hosté přicházejí na návštěvu mezi stálé účinkující pořadu, baví se, komentují aktuální témata či hrají hry. Pořad je plný autentické zábavy, osciluje mezi dokumentárně zpracovanými pasážemi z dění na místě natáčení, komickými segmenty a originálními animacemi. (TV Prima)

(více)

Diskuze

Jaroslaf

Jaroslaf (hodnocení, recenze)

nahlašte to někdo RRTV aspoň za ty vulgarismy co tam furt padaj. Tolik sprosťáren sem před desátou večerní v tv nikdá neslyšel.

na příspěvěk reagoval starpep

jirun

jirun (hodnocení, recenze)

Tohle veledílo jsem v televizi přecházel automaticky. Až dnes. Zapřel jsem se a nepřepnul.. až po 10 minutách !!  Musím souhlasit, že většinové hodnocení "S.H.I.T." je zasloužené. Navíc mě velice nemile překvapila role hvězdy z improvizační pecky Pirtički. Ondřej sedí mezi youtubery a čumí a čumí a.. :(

Tiberian

Tiberian (hodnocení, recenze)

Je skutocne tazke uverit, ze tento program nesie meno cloveka co tocil scenky ako Kontinualni rekord v nehrani alebo Starsi lide a pocitacove hry. To bolo sice tiez trapne ale uplne inym sposobom.  

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Co to kurva do prdele je ? :DDDDDDDDD směju se Vám vy nudní jůtůbeři :DDDDD

Korbitch

Korbitch (hodnocení, recenze)

Čekam jsem, že tahle čurákovina poběží tak měsíc. Český teenager je zřejmě vylízanější než jsem si myslel.

na příspěvěk reagoval Bonaci

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

Aliho mam docela rad ..ale asi trosku ztratil soudnost , davat do televize takove nactilete youtube  shity..jsou asi tak vtipni jako drat v pr..

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

davidrohusch

Mě by zajímalo jakou to má momentálně sledovanost, já tipoval, že na jaře už asi nezačnou třetí řadou. Jako změny tam teď jsou, ale pořád je tam strašně moc lidí a přitom hry se dají hrát ve 4 u jednoho PC. Kdyby to přes Vánoce překopali a ještě víc vylepšily, tak by to bylo super, ale nevím no.

davidrohusch

davidrohusch (hodnocení, recenze)

Kdy už to zkončí? To youtube money stačí, aby podpláceli prima cool, aby tam mohli vysílat?

na příspěvěk reagoval starpep

PenaPP

PenaPP (hodnocení, recenze)

No páni, větší s*ačku jsem už dlouho neviděl. Skoro bych ani nevěřil, že se to může delší dobu udržet v televizi.

riff

riff (hodnocení, recenze)

žel to se ví, jediný co v tohle "pořadu" za něco stojí je ta holka

jen přehlídka trapáků (chudáci hosti)

a jak pak my hráči vypadáme

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Já tipoval, že to asi bude hrát i na podzim, ale příštím rokem si nejsem jistý, uvidíme jaké změny udělají na podzim no.

FuneralDog

FuneralDog (hodnocení, recenze)

Větší kravinu jsem na coolce neviděl... malej Mohhamedek, už mu chybí jen ten Korán do ruky

Uživatel L_Johnny smazal svůj příspěvek.

Jaroslaf

Jaroslaf (hodnocení, recenze)

tyvoe až teď sem díky fb zjistil kdo to je ten ALI. on je to Tomáš Zvelebil :D :D já si řikal že je mu nějakej podobnej :D Dyž si vemu že Zvelebila jsem svýho času uctíval jako božstvo.... Asi tak stejně jako James Cole v tomto nádherném videu ze starého dobrého gamepage .) 

https://www.youtube.com/watch?v=_7uwknJQWbk

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Za dva díly přesně, kdy se to přesune na pozdější odpoledne, budu v té době věkově už mimo cílovku, tak uvidím, jaké z toho budu mít pocity :D

vteco

vteco (hodnocení, recenze)

Já bych měl být ta pravá věková skupina, ale nějak nechápu, jak mě to má pobavit. Vždycky zkusím pár minut a pak cítím jak ze mě ta trapnost a ubohost vysává život. Může mi někdo říct, co je na tom vtipnýho?

Uživatel Bonaci smazal svůj příspěvek.

Uživatel TheSlezy smazal svůj příspěvek.

HroznyIvo

HroznyIvo (hodnocení, recenze)

Ten pošuk Ali vypadá jako islámský terorista. Větší sračku jsem neviděl, ať si ten bum bum chlapec táhne bojovat tam někde za ten jeho Islám.

na příspěvěk reagoval starpep, predator918

starpep

starpep (hodnocení, recenze)

Minigomez

Je to prej byt jednoho z kameramanů :D Ale od 3 a 4 díle přijdou změny :) Už tam nebude ta klapka, kterou ani Ali nemusel. Navíc ve druhém díle byl ten s klapkou oblečenej, jak maximální buzola :D

Minigomez

Minigomez (hodnocení, recenze)

Ali asi prostě potřeboval ukázat, že má fajn prostornej bejvák... víc mě k tomu nenapadá.

na příspěvěk reagoval starpep

Tigran

Tigran (hodnocení, recenze)

První díl je fakt průser :-/ Stejně jako uživatel Andy11 s jeho komentářem "Tolik odpadu :) Tak to dám 5 židovskejch hvězd, ikdyž jsem to ještě neviděl." Kde to žijeme, proboha?

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

To má být urážka hráčské komunity nebo o co té Primě jde? :)

na příspěvěk reagoval Jaroslaf

Reklama

Reklama