Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

O chladném Štědrém večeru zasáhne malé městečko sněhová bouře, která ovlivní přátelství, vztahy a budoucnost několika středoškoláků. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Moja kritika bude nekonštruktívna, ale musím to zo seba dostať. Už dlho sa mi nechcelo pri filme tak zvracať a ešte asi nikdy som nemal také nutkanie film vypnúť. Jediné čo ma pri ňom udržalo bola Kiernan Shipka a fakt, že som doteraz dopozeral každý jeden film, ktorý som si pustil...you know...for the sake of art...čím ale tento film rozhodne nebol. ()

Deleatur 

všechny recenze uživatele

Uvažoval jsem o vyšším hodnocení už jen proto, že obsazení bylo sympatické a mělo to pár pěkných momentů (tanec tří generací, vyznání na střeše). Ale bylo to moc papírové, vykalkulované (ty multikulturní pašije byly zvrhlost) a především žádná z postav mě nijak zvlášť nezaujala. S výjimkou Paní v alobalu, ale ta stála mimo. // 45% ()

Reklama

pumpkinqueen 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má jednu, ale zcela zásadní chybu - knihu v něm hledat můžeme, ale pravděpodobně nenajdeme. Je to jako kdyby někdo vytrhal všechny její stránky, některé přeházel, jiné zmačkal a vyhodil a na místo toho přidal nové z úplné jiné knihy. A zrovna u příběhů, jako jsou tyto, je to taková škoda!!! Pamatuji si na ten nefalšovaně vánoční pocit, který mě při čtení doprovázel. Ta originalita příběhů spočívala v těch nejdrobnějších detailech a dělala je jedinečnými. A přesně ty detaily tady chybí, KOMPLETNĚ! U filmových adaptací na knihy se to dá často chápat a tak trochu se s tím i počítá, ale u něčeho tak 'jednoduchého' a 'prostého', jako je vánoční love story, si jen říkáte PROČ. Film sám za sebe špatný není, je milým společníkem na předvánoční večer, ale je to jen takový lepší průměr. Kdyby se skutečně držel příběhů, jak byly, bylo by z toho vánoční mistrovské dílo. Škoda. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Neřekla bych, že je to nějak extra vánoční film. Prostě tam dost sněžilo. Pouštěla jsem si to jen s malým očekáváním, chtěla jsem jen oddechovku a vánoce jsou pro mě vždycky plus. Líbil se mi příběh zpěváka a obyčejné holky, holka s mobilem, i ty lesbičky. Konec byl tak nechutně sladkej, že ač musím uznat, že jsem se většinu stopáže příjemně bavila, tak čtyři hvězdičky tomu prostě nedám. 3,5* ()

estik97 

všechny recenze uživatele

Spousta lidí to označuje jako nové Love Actually, pro mě to absolutně není nic podobného. Očekávání jsem měla málo, ale bohužel to dopadlo ještě hůř než jsem čekala.. Spíše taková slaďárna pro teenagery, nemá to moc charakteru, vyloženě oddychovka u které děláte spoustu dalších věcí.. škoda, těšila jsem se na Kiernan a vlastně z toho moc nebylo.. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 1. února 2019 do 29. března 2019 v Toronotu, Ontariu a v Millbrook. (SONY_)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě jedna scéna. (Zix.)
  • Carla, auto, kterým jezdí Tobin (Mitchel Hope), je Ford LTD Country Squire z roku 1976. (J.F.B.)

Reklama

Reklama