foto

Von Flores

  • nar. 5.4.1960 (58 let)
    Malabon, Rizal, Filipíny
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Degrassi Spring Break Movie (TV film)
Never Cry Werewolf
2006 Krásky od krav (TV film)
2005 Obchod s bílým masem (TV film)
Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Ham & Cheese
Home Beyond the Sun (TV film)
Tajná zpověď
2001 Lucky Girl (TV film)
1999 Sirény (TV film)
1998 Blood on Her Hands (TV film)
Pejskaři (TV film)
Univerzální voják: Bratři ve zbrani (TV film)
1997 Hon na Šakala
Johnny 2.0 (TV film)
1996 Darkman III: Na život a na smrt
Hlavolam (TV film)
Kolaps (TV film)
1995 Hajzl (TV film)
Ideální rodina (TV film)
Johnny Mnemonic
1994 Eclipse
Kam zmizela hlídka 54?
Lehký klam
TekWar (TV film)
TekWar II (TV film)
TekWar: TekJustice (TV film)
1993 I Love a Man in Uniform
Lady X (TV film)
Zero Patience
1991 Velké sousto
1989 Fireballs
Renegáti

TV seriály

2018 The Detectives (TV seriál)
Home (S01E08)
2017 Právem odsouzeni (TV seriál)
Černá orchidej (E11)
Dark Matter (TV seriál)
Hot Chocolate (S03E08)
2015 Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
2013 Nikita (TV seriál)
Dead or Alive (S04E02)
Wanted (S04E01)
2012 Rookie Blue (TV seriál)
Dobrá rána (S03E03)
2011 InSecurity (TV seriál)
Puberťáci (TV seriál)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
2009 Cra$h & Burn (TV seriál)
The Dating Guy (TV seriál)
The Line (TV seriál)
The Listener (TV seriál)
2008 Hranice (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2004 ReGenesis (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
2002 Společnost Adventure (TV seriál)
2001 Doc (TV seriál)
Largo (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
2000 Starhunter (TV seriál)
1997 Brutální Nikita (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
1996 Sindibádova dobrodružství (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
1994 Picture Windows (TV seriál)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
1992 Věčný rytíř (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1989 E.N.G. (TV seriál)
1988 Katts a Rinnie (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace