Reklama

Reklama

Sword of Vengeance

Trailer

Obsahy(1)

Normanský kníže a tyran Durant (Karel Roden) se společně se svými dvěma stejně krutými syny snaží nastolit tyranský diktát v severním cípu Anglie obývaném Sasy. To se mu relativně daří, až do příchodu tajemného cizince, který začne za pomoci ozbrojených vesničanů decimovat jeho vojska. Cizincova krvavá řež je vražednou cestou pomsty, zalitou velikým množstvím krve. (Rakosnicek77)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (54)

bourec 

všechny recenze uživatele

Je fakt,že nebejt tam těch zpomalovaček,který byly úplně pořád,měl film asi čtyřicet minutek.Jinak ale normální film o pomstě,podle zcela zaběhlýho scénáře,se zcela neznámou partou ochotníků,což je při béčkovosti,až céčkovosti filmu jasný.Plivat na to nebudu,protože sem pomalejší chachare,a protože sem se ani zdaleka nenudil.50%. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Film bez jakýhokoliv scénáře a tak stupidní, že jsem jej vlastně ani nepochopil! Ale pochopil jsem, kdo je ten dobrej a kdo ten zlej a kdo hlavní hrdina. A ten je fakt frajer, v jakýmsi snad fiktivním středověku to řeže hlava nehlava většinou dvěma meči, kudlama a někdy i ručně nebo prostým šutrem vykydlí 3 nepřátele. Protivníky si vychutnává efektivníma fatalitama, podřezaný krky jsou jeho nejoblíbenější "finish", Karla Rodena probodne jakýmasi dvěma noži do žeber a ještě mu něco nepěknýho pošeptá při tom do ucha. Film je asi tak z 95% jenom akce a krvavá špinavá řezničina !!! Souboje sice sestříhaný, ale gore slušně viditelný z blízka na kameru, hlavní týpek macho největší a celý je to prostě stupidně zábavný ... ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Možno iba ak Annabelle Wallis. Ani neviem čo tu táto hollywoodska herečka robila. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na príjemný priemer. Za pár bojových scén a sexi Annabelle som dal 1 hviezdičku, ale inak to bolo utrpenie. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ultradrsný, sveřepý bojovník za rovné šance saských homosexuálů při účinkování v céčkových, nízkorozpočtových sračkách se snaží zúčtovat s klenotem současného českého herectví, normanským tyranem Karlem, jehož patnáctiminutová, zjizvená kreace v amatérském počinu nějakého britského nýmanda je stejně nepochopitelná, jako by se náhle objevil například v Ulici nebo posledním Kameňáku. Posthastingsovský soumrak středověké Anglie stejně jako krutý nedostatek liber jsou tu emulovány a maskovány nějakým tmavým bordelem napatlaným na objektiv kamery, všech deset angažovaných ochotníků ve zjevně gumových brněních a pocákáno levným kečupem (tolik k té tolik proklamované řezničině) přehrává jako o život v „bitevních“ choreografiích na úrovni řádění afektovaných, otylých žen s kužely, scénář typu „Karel mě kdovíproč nasral, tak ho bez jakýchkoliv řečí prostě zabiju“ by učinil otravným i desetiminutový kraťas a hodina rádoby „kůl“ pinejklovských zpomalovaček dělá film akorát tak pomalejším, ještě pomalejším a ještě pomalejším, až je vhodný výhradně jen pro ty úplně nejpomalejší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Nic moc, jednak naivní a prakticky žádný příběh, tak i velmi levný a omšelý vizuál říznutý šedým filtrem, takže ani té krve moc vidět nebylo. Napětí ani atmosféra nefunguje vůbec, tempo je pomalé, moc se zde ani nemluví, takže krom hlavního odvážného hrdiny, moc toho na chválu není. Čekal jsem daleko větší řežbu, tohle je hodně Light a málo efektní zkratka. 50% ()

Galerie (26)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa dej filmu odohrával na Britských ostrovoch, tak celé jeho natáčanie prebiehalo v Srbsku. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama