Reklama

Reklama

Po návratu z dovolené Millerovi zjišťují, že byl jejich dům vykraden. Po úklidu nepořádku se vracejí do svých životů a snaží se setřást pocit narušení. Ale vůbec netuší, že jejich noční můra právě začala. (noelcoward73)

Recenze (35)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Supr námět a poměrně originální využití už jinak provařeného found footage formátu. Provedení ale nic moc. Místy to je docela znepokojivé a cením si odlišného přístupu k hororu. Není to moc strašidelné, ale je to sakra nepříjemné. Dějově to zůstalo dost nevyužité a přes nepovedené finále vlak prostě nejede. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Koukám, že Adam Mason je takový novodobý Ed Wood.Paradoxně jeho Hangman není tak úplně špatný film.Námět je opravdu výtečný a občas vás opravdu mrazí, protože něco takového se prostě může stát, teda hlavně v americe, všichni víme, že to je země plná úchylů :).Škoda jen, že to nemělo větší tempo a závěr je úplně stupidní, protože jen co pan úchyl konečně rozjede nějaký intriky na zničení domácnosti, hned to naprosto stupidně a nepochopitelně utne.To buď režisérovi ve vteřině přeskočilo, nebo dostal malou mrtvičku.Amy Smart ve filmu nehledejte, má cameo o dvaceti vteřinách.Mělo to navíc.50%. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ty bláho, další found footage. A co přinese asi nového? No, vlastně vůbec nic, ale tak to už přece od tohoto žánru nečekáme. Celkem tísnivá, respektive paranoidní situace je využita k tomu, aby se odvíjel klasický příběh, kdy čekáte jen na to, jestli něco děsivého uvidíte, nebo ne. Tady vidíte a některé scény dovedou překvapit. Finále dobré. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po príchode z dovolenky nachádza štvorčlenná rodina celý dom hore nohami. Nakoľko nič nezmizlo, polícia danú udalosť uzavrie ako vyčíňanie mládeže či bezdomovcov. To čo sa však v prvom momente zdalo ako obyčajný prípad vlámania, je v skutočnosti plánovaná hra šialeného psychopata. Tento snímok Vás od samého úvodu bude natoľko naťahovať, až vám dôjde, že Vám vlastne nemá čo ponúknuť. Nábeh slušný, pričom takmer 60 minútovú nudu s občasnými atmosferickými pasážami v jadre, nezachránila ani živšia záverečná 10 minútovka. Škoda, snaha bola, no rozhodne lepšiemu "Home Sweet Home" sa "Hangman" nepriblížil ani na sto honov - 50% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Tak tohle můžu. Magor trošku podobnej Collectorovi bydlí 2 týdny v baráku zatimco je rodinka majitelů na dovolený, nastaví jim do místností skrytý kamery a udělá doma bordel. Rodinka se vrací, uklidí, vyřeší situaci s policajtama a vesele si žijou dál, jenže Špepík se jim zabydlel na půdě a několik dní předvádí slušný stealth schopnosti a krásně s těma lidma vyjebává, at už jde o hrabání se v osobních věcech nebo vyžírání ledničky a plivání do džusu. Je to přesně takový jak jsem čekal a chápu že někoho to může nudit, asi stejně jako vrah potřebujete kurevskou dávku trpělivosti, každopádně já se bavil. Hezká úchylárna. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama