Reklama

Reklama

Klec pro panenky

  • Česko Velký domeček pro panenky (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Krásné vězeňkyně dřou v bažinách a trpí ponižováním od své sadistické dozorkyně v jedné z banánových republik. Ženy (v čele s lesbickou prostitutkou Grear) uhánějí dodavatele potravin, který jim občas propašuje i nějaké ty cigarety nebo drogy. A mimoto plánují, jak se z pekla džungle dostat... (ČSFD.cz)

Videa (1)

Trailer

Recenze (26)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Další z trojice WIPek natočenejch na Filipínách s Pam Grier. Řekl bych, že je to v podstatě stejný jako předchozí Women in Cages ze stejného roku. Je tu spousta podobností. Za všechny jmenuju třeba. Lokaci-Filipíny. Je u pár stejných hereček. Jen Pam Grier oproti Women in Cages vyměnila roli dozorkyně za vězenkyni. I zde máme fetku(drogově závislou) která si musí píchat. Jen nahoty je tu o trochu míň a i na tom mučení se tu o proti výše zmiňovanému Women in Cages taky šeřilo. I zde samozřejmě dojde na útěk. Takže by se dalo říct, že je to skoro jako přes kopírák. Bonusem je tu snad jen Sid Haig kterej ve filmu Women in Cages nehrál. The Big Doll House taktéž na 2hvězdy. ()

HAL 

všechny recenze uživatele

"If you dont love Jack Hill, you dont love cinema." A něco na tom bude. Řádně kozatý holky ve vězení, ve sprchách, na mučidlech, při rvačkách v bahně, a hlavně s velkýma bouchačkama. Přímočarý trash v nejryzejší podobě... tak jak to mají milovníci ultrazábavného braku nejraději. Kdo by se tomu Tarantinovi divil? 8/10 ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasický sedmdesátkový flák se spoustou polonahých krásek. V tomhle případě pod zámkem v nějaký jihoamerický věznici, pod taktovkou ošklivý dominantní dozorkyně. Holky se buď hádají, pracují v bažině, nebo zosnují útok, prostě samý srandičky. Průser ale je když se nějaká proviní, to ji pak autority třeba strčí opalovat se do klece, nebo na elektrošokovou terapii. Do tábora taky pravidelně jezdí dodavatel zboží (Sid Haig jak vyšitej) se svým parťákem, dva styloví nadrženci, kteří mají jediný přání a to sice vrznout si s jednou z všudypřítomných samiček (nejvíc pozornosti samozřejmě přitahuje hvězdná a trochu nadřazená Pam Grier). V celku se toho moc nestane, krom bahenního souboje a závěrečného útěku což už docela akce je, ale hlavně je to film na pohodu s pěknou písničkou na začátku a na konci a hezky se na to kouká. I'm not gonna rape one of them, one of them is gonna rape me! ()

movie 

všechny recenze uživatele

Co může být lepší, než po strop narvaná jihoamerická věznice plná dluhovlasých, načesaných a spoře oděných vězenkyň v produkci Rogera Cormana a režii Jacka Hilla (COFFY)? No určitě by se něco našlo, ale určitě na to nebudete myslet oněch 90 minut v téhle ženské věznici. Chybí tomu jakýsi nádech kultovnosti (to zase ale dohání faktor "buchtovosti"), ale zábavné je to až až. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Ve vztahu k roku výroby a původu vzniku (tedy západ, nikoliv Asie ...) si osobně myslím, že toto byla taková "první vlaštovka" v oblasti exploitačních filmů odehrávajících se v ženských věznicích, kde se ději většinou nějaké ty hrůzné činy anepravosti a dívky jsou vydány napospas sadistickým dozorkyním a dozorcům. Máme zde sice ještě starší záležitosti, většinou italského původu, ale u nich se jedná skutečně o braky. Tento film i když se řadí do okrajového žánru (wip - woman in prison) je velmi dobře zpracovaný, dobře se na něj kouká, je zábavný, udrží ivákovu pozornost a ve třetí třetině stopáže je pak i slušně akční ... Navíc akce je profesionálně natočená. No a samozřejmě nahota, ta hrála v těchto filmech vždycky "prim" ... Velmi cudně servírovaná, i když některé herečky se odvážily ukázat kozičky více a déle, některé pak zase jen na kratičkou dobu ... Nahoty je de pomálu, mučení v místní mučírně (další tradiční klišé) je koukatelné i pro běžného diváka a nepoběžíte zřejmě pro kýbl ... Je to dobrý film, v 70. letech "WIPek" vznikly desítky a to od vyloženě decentních jako je toto až po vyloženě zvrácených a sexuálně-brutálních či nechutných. na ty bylo a je specialistou zejména Japonsko ... Tohle je dobrý film, ale žádné extra drsné scény (v jakémkoliv ohledu ...) nečekejte. Prostě pohodovka ... ()

Galerie (8)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel na Filipínách, kde byla Grier nakažena smrtelnou tropickou nemocí a téměř zemřela. Ztratila své vlasy a byla dočasně oslepena na téměř měsíc. Trvalo téměř další rok, než se úplně zotavila. (Karlos80)

Reklama

Reklama