Reklama

Reklama

Když mladý ambiciózní právník Ben Cahill (Josh Duhamel) přebírá kauzu jedné významné farmaceutické firmy, netuší, jakému dramatu bude muset čelit. Stane se nechtěným aktérem nemilosrdného boje mezi zkorumpovaným šéfem firmy Arthurem Denningem (Anthony Hopkins) a jeho obchodním partnerem Charlesem Abramsem (Al Pacino). Ben se ocitá ve smrtelném nebezpečí a pokud chce přežít, bude muset co nejrychleji odhalit pravdu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (77)

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný, ale taky ne dobrý. Takový zajímavý střed. Člověk nechce koukat, ale přitom to nechce nedokoukat. Hodně nevyrovnané a rozhodně špatně zahrané od Joshui. Zbytek byl fajn, Al Pacino i Hopkins to umí, a Alice Eve jim šlapala na paty. Naprosté zklamání bylo ale od Julii Stiles, to bylo opravdu smutné. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je značne podhodnotený. Z môjho pohľadu to bol zaujímavý thriller s prekvapivou pointou. Nebolo to šokujúce, malo to ale svoj spád, pár zvratov, nebolo to vôbec plytké a dej nie je vopred odhadnuteľný. Pacina ani Hopkinsa komentovať samozrejme netreba, tí by kraľovali filmu aj keby tam postavili len ich sochu. Ženské úlohy zvládnuté perfektne, hlavne Alice Eve v roli trochu bezduchej manželky bola výborná. Súhlasím, že pri tejto zostave Duhamel nestíhal. Filmu sa vyčíta prekombinovanosť, ktorá mne osobne ale zaimponovala. ()

Reklama

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

je to spracovanim ****. defekti co tu davaju ** a nizsie..su typicky vyplod chorej csfd, ktorej bodovanie a preferovanie par uzivatelov pomocou primitivneho systemu bodovania , nici normalne hodnotenia. je to uplne ok film, vyborny. kazi to iba predzavercna scena s alpacinom, uplne zcestna , naivna. zaver to trochu napravuje. ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Totalne nezazivny thriller ani neviem o com. V polovici som to vypol. Skoda, ze som si dopredu nezistil kto to reziroval. Shintaro Shimosawa je pre mna totalny packal, ktory napisal neznesitelne nudny film Repentance, ktory sa nedal dopozerat a toto je rovnaky pripad. Nabuduce si dam na neho pozor a vyhnem sa mu. To sa týka aj Byeong-heon Lee. Akonahle hra v americkom filme, tak je to sracka. 0/10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Misconduct je především tuctový thriller, který tedy na jednu stranu určitě nenudí, a to především díky svižnému spádu a několika zajímavějším zvratům, na druhou stranu se ale snaží být chytřejším a výraznějším, než tomu ve skutečnosti pak je. Já osobně jsem od toho tedy čekal více toho právnického dramatu, na který se tu ale v podstatě dostane opravdu jen hodně, hodně okrajově, a spíš se to celé dost neoriginálním způsobem orientuje na klasickou krimi naháněčku, která ovšem jak už jsem se zmiňoval, sice nenudí, ale nápaditosti a efektnosti také zrovna příliš nepřinesla. Hodně mi tu jinak chyběla jakákoliv atmosféra a stylovost, v obou případech zde tvůrci ale zcela selhali, což považuji ovšem za velký problém, neboť zrovna prostě tyto typy filmů bez těchto aspektů vůbec nefungují, respektive nedokážou pak přinést ten potřebný žánrový efekt. Dost jsem očekával i od výrazného obsazení, nicméně ani to to pravé potěšení nedodalo, Hopkins s Pacinem tu paběrkují jen chvilkama po pár minutkách, Malin Akerman se tu též moc neohřeje, Byeong-heon Lee tu je zcela nevyužitý a bohužel u Joshe Duhamela jsem se již poněkolikáte přesvědčil, že prostě v hlavní roli nedokáže film ani náhodou utáhnou. Ve výsledku tak jde zkrátka o sice poctivý krimi thriller, který určitě neurazí, ale jelikož je skutečně hodně nevýrazný, tak jednoduše právem zapadá do velice šedivého průměru. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama