Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 5

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Videa (29)

Trailer 5

Recenze (135)

bobby_jean 

všechny recenze uživatele

Tu sa asi veľa čakať nedalo a nízke očakávania boli aj do bodky splnené. Nezaujímavý a predvídateľný dej by človek ešte pri tomto formáte prežul, ale tie príšerné počítačové efekty... To sa nedá už dnes fakt spraviť trochu lepšie?? Obsadenie však fajn, ale využiť vačšinu filmu Kevina len na mačací hlas je ozaj škoda. Aspoň že Walken bol ako vždy vynikoš a krásna Garnerka tiež výrazne pomohla (a z malej dcérky bude raz nádherná žena). Akurát ten Robbie Arnell hral ozaj velice nedobre. Drukýkrát už toto asi nie, no na druhú stranu, zvádla som už aj horšie veci... 2,5 * ()

Zombiepod 

všechny recenze uživatele

Výborný Kevin Spacey a ešte lepší Christopher Walken v nadpriemernej, ale dosť podceňovanej rodinnej rozprávke. Je síce pravda, že ako rodinný film sa to nedá doslovne zaradiť, keďže vzhľadom na príbeh a jeho zasadenie to nebude pre každú generáciu divákov, stále je to však zábavná a sympatická komédia. Trochu ma sklamal dosť odbitý a neuspokojivý záver, no nemôžem povedať, že by som sa nebavil, bolo to vtipné, milé, miestami dokonca celkom napínavé. Nedeľná jednorázovka ako má byť. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Já, kocour je bizarní (doslova) číčovina, která divákovi předkládá jeden z těch nejtuctovějších námětů ever - hlavní, těžce egoistická postava po náhlém zásahu "shůry" prochází předvídatelným niterným zvratem - a zároveň nabízí místy neuvěřitelně digitálního kočičáka. Proč tedy tři hvězdy? Sonnenfeldův film je totiž místy tak cringe, až je vlastně celkem vtipný - rozhodně se ale nejedná o materiál na opakované zhlédnutí. Kdo by ale chtěl vidět kočku, libující si v ninja skocích a parašutismu bez padáku, tak směle k obrazovce. ()

venison 

všechny recenze uživatele

I když je lépe se podobně zpracovaný tématům obloukem vyhnout, čekala jsem od filmu obsazeném Kevinem Spaceyem a Christopherem Walkenem přeci jenom něco krapet sofistikovanějšího.. Jedna věc je lidská duše proměněná v kočku a druhá věc je lidská duše proměněná v kočku, která se chová jako podivín.. Myšlenka není příliš špatná, ale celkově pojaté téma mě nepřesvědčilo, že film je vhodný pro děti a mladistvé.. Klasický nízkopodlažní fekální humor aj. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Příšerné CGI efekty, přehrávající herci, otravná kočka a stupidní děj, který je rámován nepochopitelnou účastí Kevina Spaceyho. To je celkový výčet všech "trademarků" tohoto filmu, který není ani vtipný a ani nijak zvlášť zajímavý. Jednu hvězdu dávám paradoxně za Kevina Spaceyho, který v momentech, kdy hraje bohatého obchodníka, vypadá téměř jako jeho postava ze seriálu House of Cards. Nic víc, nic míň. ()

Galerie (90)

Zajímavosti (4)

  • Barry Sonnenfeld, který má na kočky silnou alergii, striktně požadoval, aby jeho kočičí hvězdy byly plemeno Sibiřská kočka (toto plemeno je hypoalergenní). (Zdroj: Bioscop)
  • Natáčelo se od 4. května do 24. července 2015 v New Yorku (USA) a Montréalu (Québec, Kanada). (Varan)
  • Celosvětová premiéra proběhla 1. srpna 2016 v Los Angeles. (Varan)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno