Reklama

Reklama

Já, kocour

  • Česko Devět životů (více)
Trailer 1

Tom Brand (Kevin Spacey) je závratně úspěšný, neuvěřitelně bohatý a blbec. Snaze postavit nejvyšší mrakodrap na severní polokouli, je sebestředný miliardář připraven obětovat cokoliv. I lásku své rodiny. Chystaná stavba je skoro stejně monumentální jako jeho ego. Tomův pracovní život ho od jeho rodiny odcizil. Neváží si oddané manželky Lary (Jennifer Garner), zanedbává dospělého syna Davida a ignoruje žadonění o pozornost dcerky Rebeccy. Ta má k 11. narozeninám jediné přání: chce kočku. Tom se náhodou ocitá ve zverimexu podivínského Felixe Perkinse (Christopher Walken). Svérázný majitel přesně ví, co Tom potřebuje: velkého kocoura jménem pan Fuzzypants. Po cestě na dceřinu párty má Tom fatální nehodu. Po probuzení zjišťuje, že zatímco jeho tělo leží v kómatu v nemocnici, jeho mysl se ocitá v těle kocoura. Tajemný pan Perkins mu dává jasné ultimátum: má týden na to, aby své rodině dokázal, že je miluje a záleží mu na nich. Jinak navždy zůstane chlupatým kocourem. A tak poprvé nemá Tom život ve svých rukou, ale v chlupatých packách a jeho osud doslova visí na drápkách. (Bioscop)

(více)

Diskuze

wufik

wufik (hodnocení, recenze)

Je mi jedno, jaké to má kritiky. Film se mi opravdu líbil a závěrečná seskoková scéna s působivou hudbou patří k tomu nejlepšímu a nejoriginálnějšímu, co jsem kdy ve filmech viděla.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Celý je to o tom, jestli člověk má rád a chová kočky, nebo ne. Pokud jo, musí hlavního kočičího hrdinu ocenit aspoň třema hvězdama za skvělou zábavu (k čemuž mu samozřejmě dopomohl počítač, ale jak byste tohle chtěli natočit s živou kočkou?). Kdyby kocoura nebylo, nebyl by jedinej důvod na to čumět. Ale takhle vlastně v pohodě. :)

Dejna

Dejna (hodnocení, recenze)

I přesto, že na imdb to má pouhých 4,1 se na to (jako milovník koček a fanda Kevina Spaceyho) moc těším :-))

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Tch9721

Grafield nebol až taký trhák. Ako zarobil. Hlavne prvý. Ale že by sa tvorcovia kúpali v zlate to rozhodne nie. Prvý diel mal Tržby 200 mega, druhý 141.

Tch9721

Tch9721 (hodnocení, recenze)

Zaujala ma mica v traileri, tak som na to zo zvedavosti klikla. Viac-menej mi to pripomína reinkarnáciu Garfielda a nemyslím že práve tento typ filmov patrí v súčasnosti k trhákom...

na příspěvěk reagoval ywo666

Eratashi

Eratashi (hodnocení, recenze)

Já vím, že to bude ptákovina, ale i přesto to chci vidět a bavit se nad kočičím životem :-D

Vsadím se, že nejvíc se budou bavit páníčkové svých úžasných mourovatých chundeláčů ;-)

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Kevin Spacey jako moje oblíbené zvířátko. To mne poser :D

Matros

Matros (hodnocení, recenze)

Tento námět mi příde jako 30 let stará relikvie vytažená ze šuplíku. Dokud jsem neviděl trailer, tak jsem nevěřil, že to myslí vážně :)

IndominusRex

IndominusRex (hodnocení, recenze)

Nooo tak to jsem zvědavej, Kevin Spacey bude určitě výbornej, ale zbytek? Mám trochu obavy, ale snad to bude ok.

Reklama

Reklama