Reklama

Reklama

Brána válečníků

  • Francie Warrior's Gate (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack Bronson je nesmělý teenager a nadšený hráč počítačových her, v nichž je znám jako mistr kung-fu Černý rytíř. Jednoho dne se v jeho pokoji zjeví čínský bojovník Zhao s princeznou Sulin a pomocí kouzla Jacka zavedou do staré Číny, kde jim má pomoci porazit zloducha Aruna. Jack v sobě musí objevit odvahu a nečekaný talent v této bláznivé výpravě do jiného světa. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (53)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Takový průměrný akční film, který má i fantasy prvky. Jeho pozitivem je jeho provedení, které je poměrně dobré, ale jeho děj zase tolik nefunguje. Je to příliš přímočaré, příliš obyčejné, příliš jednoduché. Propojení se současným světem mi pak znělo skoro zbytečně, jako něco, co to má oživit, ale nedaří se mu to, respektive nedaří se mu všechny roviny propojit. ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Školák, který žije jen s jedním z rodičů, utíká před šikanátory a schová se před nimi do kamenného obchůdku, kde mu prodavač ukáže magický předmět... kde už jsem to jenom... ten kluk se dostane do světa fantazie, který zachrání a pak i potrestá šikanátory... Bingo! Nekonečný příběh. Ale pozor! Tady je to jinak. Tady je klučina v tom fantasy světě skutečně fyzicky a jedná se o asijský svět, ve kterém se naučí kung-fu a šikanátora přímo zbije... to mi něco... Bingo! Zakázané království. Do háje, já chápu, že dneska už je těžké přijít s něčím originálním, ale takhle okatě vykrádat? ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Z kategórie nenáročnej rodinnej zábavy sa jedná o ľahko nadpriemernú akčnú fantasy komédiu, ktorá rozhodne stojí za pozretie. Je to tak ý mix všetkého možného ale funguje to. Mohlo to byť aj lepšie keby si Luc sadol aj na stoličku  režiséra. Je to také: Za málo peňazí hodne muziky .Je to taký starwars súboj titánov voprclým pánom prstenov  a harrym poťerom ,sle myslím to v dobrom. Bohužiaľ Dave nedostal až toľko miesta koľko by si zaslúžil. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Besson nám pripravil ďalší originálny film, ktorý vykráda koncept Nekonečného príbehu a podobne ako Zakázané kráľovstvo čerpá z ázijskej mytológie. Na detský film to má solídne prevedené bitky. Bohužiaľ ma ale hlavný hrdina a jeho príbeh príliš nezaujal, takže mimo akcie som sa nudil. Mladší diváci sa snáď ľahšie identifikujú s mladíkom, ktorý s nadšením hrá videohry a nečakane zažije jedno veľké dobrodružstvo. Papierovo má ten film všetko pre to, aby zabavil, ale výsledok mi pripadá po každej stránke tuctový. 5/10. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

O kvalite snímku by som tu radšej nepísal. Ako priemerné B-čko by to aj ušlo, ale obal, do ktorého je to balený, je veľmi „lacný“ (minimálne z hľadiska kreativity). Nehovoriac o záverečných scénach, zahrnujúce elimináciu zlého bossa. PS.: „Čo je to Disneyland?“ „To je v podstate taktiež kráľovstvo.“ Osobné hodnotenie: 56% (*) ()

Galerie (108)

Zajímavosti (1)

  • Pri boji na padacom moste si môžete všimnúť lano, ktoré drží hlavných hrdinov pri skokoch. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama