Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh Dagashi Kashi se odehrává v jednom malém městě, kde stojí malý obchod se sladkostmi. Zde poměrně v klidu žije mladý chlapec Kokonotsu Shikada se svým otcem. Kokonotsu touží po tom stát se autorem mangy, což se ale příliš nelíbí jeho otci, který vidí, že Kokonotsu má obrovský talent pro podnikání a rozumí sladkostem, a tak sní o tom, že svému synovi jednoho dne zanechá svůj obchod. Jednoho letního dne přichází do tohoto malého cukrářství krásná, mladá a velmi zvláštní dívka jménem Hotaru Shidare, která je členem rodiny vlastnící jednu z nejslavnějších cukrářských společností. Doslechla se totiž, že zde zahálí slavný cukrář, kterým není nikdo jiný než pan Shikada, a tak se rozhodla jej získat pro svou firmu. Ten souhlasí, ovšem pouze pod podmínkou, že se Hotaru povede docílit toho, aby Kokonotsu převzal rodinný podnik... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (5)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

First impressions: Bohužel postava, která mne velmi zajímá, nebude postavou hlavní... (Ano, je to ta blondýnka). Hlavní hrdina i fialka jsou sám o sobě podivní, fialka mám pocit koukala na mnoho a mnoho dílů Danganroppa, protože má úplně stejné oči a vůbec jí nesluší. Odeberte jí divnej úbor a bude naprosto generická... Co ve mně první episoda uchovala? Že je to jen reklama na různá jídla. NIC-VÍC... Krom toho, že jsem dostal chuť na kafe... NIC-VÍC... Dám šanci na druhou episodu, jinak s tím velmi rychle skončím. 40% | 2EP: Shokugeni no Shouma mělo také téma jídlo, na druhou stranu to bylo nenuceně zábavné, důraz byl kladen na charaktery a všechno do sebe tak nějak pasovalo. Dagashi Kashi je pravý opak. Trapné scény, naprosto nesympatická Danganronpa charakter ze stejně nesympatické show a hlavně - vše, co se tam nonstop probírá, je jen jídlo jídlo jídlo... Jediný, kdo si v tom může najít zalíbení, je nějaký manažer malého cukrářství... 2EP drop 20% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Začátek je lehce bláznivý a místy je to dost přehnané. U prvního dílu jsem měl pocit, že koukám na něco jako Karlíkova továrna na čokoládu s tím, že hlavní hrdinka je ujetá stejně jako Willy Wonka, ale nějak v té její bláznivosti nevidím jakoukoli moudrost a nebo alespoň něco, díky čemu bych jí považoval za něco víc něž jen energického šílence... I zbytek postav hodně přeháněl a vůbec spousta scén v prvním díle byla totálně přepálená, příliš vyhrocená a divná. Smutný faktem bohužel je, že jsem se u prvního dílu vlastně vůbec nezasmál a tak ta veškerá snaha o přehnaný humor vyšla mě naprosto na prázdno. Animace se mi moc nelíbí, hudby jsem si příliš nevšiml, charaktery spíš divné, než zajímavé. U dalších dílů mám zase neskutečný dojem, že sleduji teleshoping, nebo slepenec reklam na cukrovinky. Ukazují mi jak je jíst, dozvídám se zajímavosti o nich, které mě ale vůbec nezajímají. Původní legrace a přehánění je pryč a jako by se probouzela mocná síla "merchandisingu". Za původní "bláznivý" koncept bych byl asi radši a tohle mě začíná pomalu nudit... 3/10 ()

Reklama

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Kresba stylu Danganronpa a lidi se diví, že se mi to líbí. :D Beru to jako reklamu na jednotlivé sladkosti, což mě trochu zklamalo, ale jako oddychové dílko s absurdními vtipy i nevtipy mi stačilo ke spokojenosti. 7,5/10 ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Anime mě docela zaujalo. Líbilo se mi téma i vzhled Hotaru. Bohužel mě zklamalo příběhem a dějem. Vše jde tak pomalu, hlavní příběh upadne do pozadí a nic se kolem něj neděje. Hotaru je docela otravná, ale za to Saya mě moc bavila a epizody s ní, kde měla hlavní roli, byly super. Společně s postavami jsem ochutnával stejné dobroty, takže jsem měl o požitek z anime navíc, ale i tak to tomu moc nepomohlo. Navíc díky takovému prázdnému konci jde spíše o průměrné anime. Znova se už nepodívám a dobroty si zamlsám u něčeho jiného. 55% ()

Galerie (238)

Reklama

Reklama