Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (597)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když ve svém pokoji narazíte na Teresu Palmer, hned nezhasínejte. A ani případné umírání neřešte. Okamžiky s ní si patřičně užívejte. Tak jak to udělal režisér David Sandberg. Jen nechal zapnutou kameru, moc hezky nalíčenou herečku uvedl do patřičně ponurého filmu a vůbec po ní nechtěl sexuální výkon. Jedná se o velice korektní film. Skoro si přejete, aby takový nebyl, aby v něm teklo hodně malinové šťávičky, aby maminka na pohovce nedělala tatínkovi ty neřestné věci, když se tak trochu u filmu nudí. A on ten film tak pomalu graduje. Přitom má jen krátkou stopáž. Provedení démona na standardní úrovni. Přístupnost tenhle horor samozřejmě devalvuje. Finální část má náboj, ale nad vším trůní nablblost levných béčkových filmů. Hloupý závěr samozřejmě nevyjímaje. Až vás zase jednou navštíví Teresa, určitě nechte rozsvíceno. Je dost možné, že si přivede i nějaké to strašidlo. Zkuste jí udělat radost a dělejte, že se hrozně moc bojíte. Hodnocení: 6/10 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jako jednohubka je tenhle film docela fajn. Taky je ale fajn, jak původní myšlenku, zfilmovanou v krátkometrážním filmu, režisér zakomponoval do celovečerního filmu. Není to nic složitého a funguje to. K tomu to taky není vůbec blbý. Lidi se tu chovají jako lidi a ne jako gumy na papíře. Takže celkově vzato? Příjemné hororové překvapení, které neurazí, nenadchne, ale svojí misi splní na plný počet přeživších. ()

Reklama

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu je jasné, že čekat jakákoli překvapení je docela zbytečné. Ale to nakonec vůbec nevadilo. Děj je takový hezky přímočarý a nechybí některá klasická klišé typu sanatorium, elektroléčba apod. Skoro bych řekl, že to celé působí tak nějak osmdesátkově, nebýt samozřejmě té tuny lekaček. Celkově má film jakési roztomile přiblblé kouzlo a jsem rád, že ve výsledku předčil má nepatrná očekávání. A už se těším na dvojku: Zhasni a Zemřeš: Zrození Zla. (kino) ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Síce krátke a dejovo hrozne jednoduché, no zato hororovo sakramentsky účinné. Na duchárskych hororoch zbožňujem hlavne to, čoho tu bola vrchovatá miera - príjemný mrazivý pocit desu a veľa miest, pri ktorých mi skoro cvrklo. Hra so svetlom a tmou v následnosti s výskytom a hlavne s postupným približovaním sa bubáka bolo skrátka perfektné. A hlavne tu nie sú žiadne prestoje, so strašením sa začalo už hneď od začiatku a vydržalo to až do konca. Divák, ktorý si zakladá predovšetkým na atmosfére si tu príde na svoje. 85/100 ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Zhasla jsem a neumřela. Nebude to tím, že bych byla přehnaně statečná, naopak jsem zesraná skoro ze všeho, nicméně bát se sama sebe to už by bylo i na mě moc. Bubuška má sexy štíhlou postavu jako z koncentráku a vlasy co nikdy neviděly hřeben, k tomu když se zhasne jí max svítěj kukadla a klátí se v marném souboji s gravitací. Prostě a jednoduše - Celá já po pařbě, když se ve čtyři ráno plížím potmě domů, abych nevzbudila Alíka, kterej stejně nespí a naopak rozsvítí a vidí strašidlo, se kterým sdílí bejvák v celé parádě. Ono strašidlo (já) pak také s křikem hledá milosrdnou tmu, aby se ukrylo a nebylo vidět na všechny jeho nedokonalosti, který zachrání až sprcha, hřeben a makeup...Takže snímek ve mně místo strachu spíše budil znepokojující pocit, že bych neměla tolik chlastat. Na bloncku se koukalo hezky, hlavou mi šlo, co všechno by se s ní dalo dělat, její malej bráška mě nesral, což je u dítěte zázrak a její křáplá máma mě naopak srala celou dobu. Týpek co si hrál na Dobbyho a snažil se blondýně do baráku strčit ponožku, byl...úsměvnej. Bubuška vrčí ze tmy, ale jak se rozsvítí hned je tááákhle malá a s pištěním prchá do prdele, což ve mně vyvolávalo záchvaty smíchu (viz pár řádků vejš) . Super komedie ()

Galerie (31)

Zajímavosti (9)

  • Teresa Palmer (Rebecca) v jednom interview priznala, že v dobe natáčania filmu Lights Out (2016) spávala s rozsvieteným svetlom. Sama si tento fakt neuvedomovala až do momentu, keď ju na to upozornil otrávený manžel. (Marceloo)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama