Reklama

Reklama

Zhasni a zemřeš

  • USA Lights Out (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Když Rebecca odešla z domova, myslela si, že za sebou nechala i své strachy z dětství. Když v době dospívání zhasla, nebyla si nikdy úplně jistá, co je skutečné a co není ... a nyní její bratříček Martin prožívá stejně nevysvětlitelné a děsivé události, které kdysi vystavovaly zkouškám její příčetnost a ohrožovaly její bezpečnost. Znovu se objevila děsivá bytost tajemně propojená s její matkou Sophií. Ale tentokrát, s tím, jak se Rebecca přibližuje k odhalení pravdy, je třeba si přiznat, že životy všech jsou v ohrožení... jakmile se zhasnou světla. (Freeman Ent.)

(více)

Zajímavosti (9)

  • V domě Rebbecy (Teresa Palmer) si můžeme povšimnout také plakátů skupin Ghost a Slayer. (Dave24)
  • Na začátku film, když si Paul (Billy Burke) na obranu bere baseballovou pálku z vitríny, si můžeme všimnout figurky, vzhledově identickou s tváří z původního krátkometrážního Lights out (2013). (Kejf.)
  • Režisér David F. Sandberg je zvyklý si vypomáhat při produkci a vymýšlet nejrůznější způsoby, jak udělat věci jednoduše a levně. Například aby bylo vidět, jakým směrem se bubák dívá, měl mít mírně svítící oči. To by bylo jako vizuální efekt moc drahé, a tak prostě přilepil herečce na oční víčka odrazky. Některé vizuální efekty si ale dělal režisér sám. (Gypaetus)
  • V pokoji Rebeccy (Teresa Palmer) visí plakát skupiny Avenged Sevenfold s jejich nejznámější písničkou "Hail To The King". Režisér filmu David F. Sandberg je jejich velkým fanouškem. (Yoshitsune)
  • Film je natočen podle úspěšného krátkometrážního snímku Lights out (2013). (machmej)
  • Teresa Palmer (Rebecca) v jednom interview priznala, že v dobe natáčania filmu Lights Out (2016) spávala s rozsvieteným svetlom. Sama si tento fakt neuvedomovala až do momentu, keď ju na to upozornil otrávený manžel. (Marceloo)

Související novinky

Rock vs. Superman?

Rock vs. Superman?

12.04.2017

Zvěsti o tom, že se v roce 2019 dočkáme čtyř batmanovských filmů, už byly hlasitě popřeny. Plány DC vesmíru jsou očividně jiné, a jak možná víte, rozhodně počítají s Dwaynem Johnsonem. Rock si… (více)

Reklama

Reklama