Reklama

Reklama

VOD (1)

Šikanovaná a odstrkovaná Yennefer náhodou objeví způsob, jak utéct. Geraltovo pátrání po takzvaném ďáblovi skončí pořádným malérem. Ciri najde bezpečí mezi svými. (Netflix)

Recenze (114)

Raskoslav 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po uspěchané jedničce přišla zas roztahaná dvojka plná prázdných dialogů. Představení elfů nic moc, historie týkající se Yennefer by mohla být zajímavá v rámci principu toho co se její příběh snaží ukázat, ale na mě to vůbec nezapůsobilo, opět jen halda zbytečných dialogů a moje citové zaujetí nula. Dandelion je docela v pohodě, Geralt měl málo prostoru. Každopádně srovnání s hry o trůny rozhodně neni na místě, alespoň ne s počátečními díly, chybí mi tu syrovost a herecké výkony postav (Henry to tu pořád táhne sám). Představení fantasy lore je strašné, já jako fanda knížek a her všechno znám, ale pro diváky nepolíbené to vůbec nevyužívá potenciál toho světa, nehledě na to že mi i chybí takové to správné typicky slovanské historické zobrazení středověku, což u Zaklínače vždy mělo svoji atmosféru. ()

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Toss a coin to your Witcher O’ Valley of Plenty O’ Valley of Plenty..." Jedna hviezdička za výcvik Yennefer a druhá za chytľavú pesničku Marigolda na konci. To sú asi jediné dve veci, ktoré možno pochváliť. Zhrnutie celej poviedky Koniec sveta do 10 minút ju prirodzene podobne ako v predchádzajúcej epizóde totálne pripravilo o akúkoľvek hĺbku. Porovnávanie s Game of Thrones samozrejme nemá veľký zmysel, ale jednu vec GoT dokázalo aspoň v počiatočných sériach robiť omnoho lepšie ako seriálový Witcher. Dať si načas a budovať atmosféru s dialógmi. Seriálový Witcher zatiaľ pôsobí ako referát, ktorý vždy udalosť z knihy, ktorá by si zaslúžila pokojne celú hodinu, zhrnie do desiatich minút. Nováčikovia sú tak pripravení o čo i len náznak skutočného rozmeru sveta zaklínača a hĺbky postáv knižnej predlohy a čitatelia, ktorí môžu s knihou porovnávať nad tým všetkým musia len pokrútiť hlavou... ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl je naprosto příšerný. Já, jako člověk, který zná dokonale knižní předlohu se prostě od toho nedokážu odprostit. Je úplně jedno, jestli vidíte první nebo druhý díl, protože je to jeden velký bordel o ničem nevypovídající. Nechápu, proč to nevzali pěkně popořadě. A ten zprzněný příběh o čertovi co krade obilí? PŘÍŠERNÝ HANBA! Marigold bez čepičky?.....NE tak tohle NE. Podělali ste to. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl a ihned hodně slabý, tady se nepovedlo takřka skorem nic. Špatně zpracovaná povídka o Geraltovi a setkání s Elfy, moc velké rozdíly oproti knize a díl to tak podstatně posouvá dolů, Sylván je co se týče masky a CGI naprostý podprůměr, až jsem si skorem říkal, že v polské verzi vypadal lépe a linka s Yennefer, herečka špatná není, jen jí zde a v dalších dílech podstatně zhoršili charakter, což jí jen uškodí. Za pozitivum se zde dá označit Marigold, herec povedený, zpívat umí a postava je vtipná a osvěžující. 3* ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mazec! Protože je tohle především o Yennefer, bavila jsem se. Konečně víc čarodějů, elfů a dalších potvůrek. Nebudu psát o posledních pěti minutách, to bylo epic, ale celkově mi zvukový podkres přišel 100 krát lepší než u předchozího dílu. Řekla jsem si, že jeden díl, jeden den. Včera jsem viděla první, teď druhý. Bude těžké nedat hned třetí. Ještě že jsou ty svátky a času je málo! :D ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Yennefer z Vengerbergu (Anya Chalotra) se narodila v roce 1192 a na začátku příběhu je jí 14 let. První série končí, když je jí 71 let. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama