foto

MyAnna Buring

  • nar. 22.9.1979 (39 let)
    Sundsvall, Västernorrlands län, Švédsko

Biografie

MyAnna Buring se narodila ve Švédsku, ale vyrůstala na Středním východě. V 16-ti letech se poté přestěhovala do Anglie. Navštěvovala vysokou školu v Muscatu, hlavním městě Ománu a promovala na London Academy of Music and Dramatic Art v roce 2004.

Na počátku své kariéry se objevila v seriálu MURDER PREVENTION a hrála také v epizodě seriálu DOCTOR WHO. V roce 2005 poté přišla její zásadní role ve filmu PÁD DO TMY. Následovalo několik vedlejších rolí ve filmech SATAN PŘICHÁZÍ, DOOMSDAY nebo FREAKDOG.

V roce 2009 se navíc objevila v LESBIAN VAMPIRE KILLERS, CITY RATS a v pokračování PÁDU DO TMY režiséra Neilla Marshalla. V budoucnu by měla hrát roli v DEVILS PLAYGROUND.

Filip "campix" Švojgr

Herecká filmografie

Filmy

2019 Killers Anonymous
Official Secrets
2017 Health, Wealth & Happiness
2016 Hot Property
The Comedian's Guide to Survival
2014 Hyena
Ztracen v Karastánu
2013 Slečna Marplová: Karibské tajemství (TV film)
2012 Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Obří sopka (TV film)
Seznam smrti
Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Devil's Playground
Half Hearted
Město čarodějnic (TV film)
2009 City Rats
Pád do tmy 2
Zabijáci lesbických upírek
2008 Freakdog
Krédo
Soudný den
2007 Grindhouse: Don't
2006 Satan přichází
2005 Pád do tmy

TV seriály

2019 The Witcher (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Occurrence Reports (S05E06)
A Last Good Act (S05E05)
The Dreaming Dead (S05E04)
další epizody (12)
2015 Vykázáni (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
2014 Prey (TV seriál)
Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
Heavy Boots (S03E05)
další epizody (7)
2013 Bez hranic (TV seriál)
The Animals (S01E07)
Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
A Stronger Loving World (S02E06)
další epizody (7)
Panství Downton (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
další epizody (4)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
Tournament of Shadows (S01E06)
další epizody (8)
The Poison Tree (TV seriál)
White Heat (TV seriál)
Panství Downton (TV seriál)
A Journey to the Highlands (S03E09)
2010 Any Human Heart (TV seriál)
Dag (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
Peace & Love (S03E02)
2008 The Wrong Door (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Midsomer Life (S11E04)
2006 Pán času (TV seriál)
Nemožná planeta (S02E08)
2004 Murder Prevention (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Dokumentární

2011 Way of the Morris
2008 Anatomy of Catastrophe: The Making of 'Doomsday'
2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)
Making of 'The Descent', The

Hudební videoklipy

2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip) - a.z.

Host

TV pořady

2012 Sunday Brunch (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace