foto

Amit Shah

  • nar. 26.4.1981 (38 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Normal People
2018 Johnny English znovu zasahuje
Orgie
Poslední zúčtování
The Midnight Gang (TV film)
2017 Nádech pro lásku
2015 Howl
2014 Láska na kari
2013 Streetdance All Stars
2012 Facility, The
2010 Báječný život po životě
Infidel, The
2009 13 Semester
Ingenious (TV film)
2008 Blue Tower, The
2006 Like Minds

TV seriály

2019 The Witcher (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2018 Pán času (TV seriál)
The Woman Who Fell to Earth (S11E01)
2016 Crashing (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt na výstavišti (S19E04)
2015 Jekyll a Hyde (TV seriál)
Srdce Lorda Trashe (E10)
Upírka (E08)
The Reaper (E07)
další epizody (8)
2014 The Smoke (TV seriál)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Pigalle (E04)
2012 Lilyhammer (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Národní hymna (S01E01)
Čerstvé maso (TV seriál)
2010 White Van Man (TV seriál)
Whites (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2009 National Theatre Live (TV seriál)
2008 Honest (TV seriál)
The Palace (TV seriál)
2007 Benidorm (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2004 Life Begins (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 The Afternoon Play (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace