Reklama

Reklama

Zajatci času

  • USA Time Trap (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Skupina studentů archeologie se rozhodne prozkoumat hluboké jeskyně v Texasu, aby našli svého oblíbeného profesora. Muž se ztratil při expedici za nejasných okolností. Cílem profesora bylo najít "fontánu mládí". Když studenti vstoupí do škvíry v meziprostoru, ukazuje se, že podzemní čas běží mnohem pomaleji než na povrchu. Zbaveni jakékoliv pomoci zvenčí, musí jít hlouběji do jeskyně, což vede k objevu jednoho z nejzajímavějších tajemství minulosti. (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (128)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Hodne slusne bečkové scifičko, hlavni postavy docela sympaticke a děj dost nepředvídatelný, a i kdyz jde videt mensi rozpocet, tak me to fakt udrželo a chytlo pozornost. Konec by mohl prinest přímé odpovedi, ale takhle si divak muze alespon domyslet. Namět a téma fakt dobré a originalni, no kdyby to někdo natočil znova a s vetsim rozpoctem, urcite by to mohlo trhnout rekordy. Ale tohle bylo taky dost dobry, necekane prekvapko. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Za málo peněz, nápaditá podívaná. V první polovině jsem se krapet nudil, ale ve druhé to nabralo na obrátkách a bylo na co koukat. Od chvíle co postavy zjistí, jak jde čas pomalu a někde rychle, začalo mě to opravdu bavit, a chtěl jsem vědět více. Jenomže to končí ve chvíli, kdy film může začít být ještě lepší, a zajímavější. Jsem zvědavý jestli se někdy uskuteční pokračování, bavilo mě. Levné scifi, které je fajn. :) ()

Reklama

ArthasKarfa 

všechny recenze uživatele

Nevím proč ale ty hlavní hrdinové mě tam od začátku všichni hrozně rozčilovali, jinak by to byl docela zajímavý futuristický akční film, ale nominovat na studium paleontologie dvě blondýna a jedno hezouna, je prostě podle mě filmová sebevražda, kdy si každý divák řekne "No jasně".Škoda, pointa i celá zápletka je výborně vymyšlená, jen ty postavy byly podle mě nešťastně zvolené. Konec překvapí! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Priznám sa, nečakal som také príjemné prekvapenie. Originalita nápadu a zaujímavá hlavná myšlienka sa tomuto snímku uprieť veru nedajú. Možno keby to ešte bolo celé rozvinutejšie a zápletka trocha prepracovanejšia. Ani technická stránka nebola najhoršia, samozrejme, keby sa do toho nalialo ešte trocha peňazí, výsledok mohol byť lepší. Ale aj takto som spokojný, lepší priemer. 65/100 ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY! Mankote, to zas bylo něco... Nezajímaví studenti jedou hledat profesora, který uvízl někde v jeskyních. Těch studentů je pět a dva vypadají, jako kdyby vypadli ze základky a jeden kluk víc jak 12 tam fakt mít nemůže... Do toho říkají nějaké hlášky, mají miliardu světel a nejmladší si točí na kameru vlog... No a pak čtyři z pěti jdou do té jeskyně a tam asi půl hodiny chodí a nic se nestane. Když už něco přijde, tak se z toho stane kombinace Pádu do tmy (ale místo kanibalů tu máme neandrtálce) a Dark Space a je to celé na smích. Voják z budoucnosti proti neandrtálcům z minulosti. Pane bože. Jako jo, on by to promíchání různých dob nebyl úplně blbý nápad, ale to by tu musel být schopný scénárista a to tady rozhodně není. Tam bylo logických děr, že to ani možné není... A to to ještě bylo celé nudné. No a pak tu je ještě happy end, ale ten je tak happy, že jsem se tomu musel smát. Jak tam našli ty rodiče... No nic, je tam znát nízký rozpočet, ale taky i snaha vytvořit z toho něco, takže jedna hvězda za snahu a druhá za to, že některé nápady by v jiném filmu fungovali celkem zajímavě. Ale jinak tuhle připitomělou pohádku hodnotit nemůžu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Film byl původně koncipován jako found footage. (PamPero 1)
  • Celosvětová premiéra proběhla 19. května 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Seattlu. (BMW12)
  • Natáčelo se v Texasu a Kalifornii. (BMW12)

Reklama

Reklama