Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Film vypráví příběh mimořádně úspěšné matky prožívající zdánlivě dokonalý život, ale ve skutečnosti je díky neustálému stresu na pokraji zhroucení. (Freeman Ent.)

Videa (22)

Trailer 2

Recenze (369)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Tak dnes zase raz ľutujem, že som zašiel do kina. Matky na tahu sa mi zdajú so svojimi 78% (15. 8. 2016) nadhodnotené. Myslím, že by mali mať 60%. Vo svojej podstate sa jedná o komédiu postavenú na vulgárnom párty humore, ako väčšina teen USA komédií. Lenže táto vraj je pre rodičov. Nezachráni to ani Mila Kunis, ktorá hrá výborne. Naopak veľmi iritujúca bola Kathryn Hahn. Všetky charaktery boli ploché a šablónovité. To všetko by som filmu odpustil, keby ma ten humor častejšie rozosmial. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení od filmu, který bych z popisu viděl spíš pro ženy ve středním věku. Od začátku to bylo velmi vtipné a na Milu se samozřejmě velmi dobře dívalo. Pokazilo si to jen závěrem, kde rádoby vše musí dobře skončit - to společné poplakání si v náručí si mohli odpustit a hlavně spoilerování seriálu je k nasrání. Ale závěrečné rozhovory s maminkami byly hezké. ... Cinema City Galaxie? ()

Reklama

SimpanzJi 

všechny recenze uživatele

Čas od času se mi stává, že po zhlédnutí filmu ještě pět minut koukám do blba a říkám si: “To bylo něco”. Bad Moms jsou právě jedním z nich. Mile Kunis ta role skvěle sedí, stejně jako ostatním špatným matkám. Ve filmu snadno najdete desítky vtipných situací, které jsou doplňovány skvělým mixem hudby. Výborně to odsýpalo od začátku až do konce. Závěr, který mnoho lidí zkritizovalo, jsem já pochválil. Přesně takhle mají končit komedie. Dobré komedie. A že jich moc není. Tohle mi prostě sedlo. ()

carly 

všechny recenze uživatele

Prvé, čo na tomto filme musím vyzdvihnúť, je hudba. Skvelý výber, v pravý moment. Robila presne to, čo filmová hudba má robiť, dotvárala atmosféru. druhou skvelou vecou boli herci. Každá postava od hlavného tria až po neschopného majiteľa úspešnej firmy, sadla ako zadok na šerbeľ. Nemusím moc nadávky, ale nikdy netlačili príliš na pílu, prejav postáv korešpondoval so situáciou alebo charakterom postavy. Aj tempo bolo dobré. Film v žiadnom momente nezadrhával, spomaľoval a zrýchľoval plynule, príjemne. Bol fakt, ale že fakt vtipný. Bol to film plne zo ženskej perspektívy. O tom, aké neskutočné nároky na ženy spoločnosť a následne ony samé na seba kladú. A ako sa z nich vymaniť a nájsť rovnováhu. Bol aj o ženskom priateľstve. O láske k deťom, ale aj o láske k partnerovi. Jeho posolstvo bolo poväčšine nenápadné, ale o to silnejšie. Z kina som odišla nabitá neuveriteľne pozitívnou energiou. A to je asi jeho najlepšia vizitka. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Bohužel neexistuje řešení pro touhu žen stát se supermatkami, tj. zvládat co nejvíce rolí ve svém životě (matka, kuchařka, zaměstnankyně, sexy dračice v posteli...), takže je pochopitelné, že mainstreamová komedie na toto téma půjde z extrému do extrému, a nakonec skončí jakýmsi prapodivným pohádkovým "happyendem" (proti vydírání matek okolní společností, tj. jinými matkami se dá bojovat, proti vydírání matek vlastními dětmi nikoliv). Naštěstí pro diváka je tu Kathryn Hahn, která dokáže skvěle hláškovat s přesným timingem (demonstrace mikinou nemá chybu). A i když se dopustím politicky nekorektního výroku, který mě v den posledního MeToo soudu pošle do pekla, musím to říci nahlas: Jada Pinkett Smith neumí hrát. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (10)

  • Názov školy, William McKinley, je rovnaký ako v seriáli Glee (2009). (dwdb)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v meste New Orleans. Krátko však filmári pracovali aj v Chicagu. (MikaelSVK)

Související novinky

Matky na tahu podruhé

Matky na tahu podruhé

24.12.2016

V kinech letos propadla spousta sequelů, po kterých víceméně nikdo netoužil, v Hollywoodu si s tím ale nelámou hlavu. Produkční firma STX Entertainment totiž oznámila pokračování Matek na tahu, a to… (více)

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama