Reklama

Reklama

Fuckkkyouuu

Krátkometrážní
USA, 2015, 8 min

Recenze (15)

mmajjkii 

všechny recenze uživatele

Zpracování dobrý, ale nějak to nemůžu pobrat, možná právě tohle by zasloužilo vyšší hodnocení, nevím, každopádně slovy autora "What the FUUUUUUUUUCK?". ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Vynikající forma, hodně expresivní, jenom ten děj, resp. filozofie za tím, co se během těch osmi minut ve snímku odehrává už u mě malinko haproval. Chápu tu potřebu být za každou cenu zajímavý, jiný, trefit se do té netrefitelné artové vlny, ale nebaštím to. Takže za hezký obrázky 5/10. Název mimochodem mluví za vše. Tvůrci jenom provokují, blafují, v rukou ale žádná opravdová esa nemají. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Hororová exprese pomíjivosti zamilovanosti v černobílém kraťasu beze slov. Svět nutně potřebuje novou adaptaci Bažináče. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Občas si řikám, že odložit kameru a začít se živit jako školitel nebyl nejlepší nápad, ne proto, že by mi snad to bystření milých, negramotných přičmoudlů z bývalého východního bloku nešlo, to šlo...ale když vidim takový sračky jako točí nějaký Alcatraz v USA... a má celkem ohlas....třeba bych s podobnou mrdkou slavil ohlasy i v naší vyčpělý kotlině Óčko mrdek jako je Hodný, zlý a opilý. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu se asi není čemu divit, když tvůrce v rámci zviditelnění svého filmu -v moři festivalové kaše- zvolí trik s oko-chytlavým názvem (jde spíše o tvar seřazených písmen než název samotný).. Na stranu druhou to zavání zbytečným kalkulem a člověk si říká: ...co všechno ještě je tady jen na prvoplánový efekt? Mě se to ale líbilo. Technicky bez chyby, atmosféra parádní. "Příběh" hezky imaginativní a intuitivní (Teda, alespoň já jsem z toho na konci vyšel s docela konkrétní představou o čem že to bylo.... ale těch teorií bude asi skoro tolik jako diváků :) ) ....Jen to vtíravé podezření z kalkulu mi nedovolí ohodnotit lépe... ()

easaque 

všechny recenze uživatele

-2* takové artové hororové podobenství bůhvíčeho ;-) Atmosféra díky provedení je slušná, ale bez nějakého smyslu a navíc silně depresivní a drastická, nemůže u mě dostat vyšší hodnocení. Já to zkouknul tady. [ PŘÍBĚH: X /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: 0 /// ART: 2 /// STYL: 2 /// CASTING: 2 (3*MAX) ] ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Konečně obrazem to, o čem jsem jen četl. Kambodža torture. Bohužel formou i obsahem docela nepochopitelný. Za snahu a black/white slabší trojec. ()

bambas 

všechny recenze uživatele

To muselo dát práce a přitom taková píčovina, co? Vizuálně ok a jako klip k hudbě možná taky. Pipky mohly mít větší kozy, byla by to hvězda navíc. ()

Reklama

Reklama