Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Partička dospievajúcich rádoby drsňákov, stvárnená rádoby hercami z Disney Channelu rada nasiera svoje okolie prostredníctvom čierneho humoru a keď zrazu začnú dostávať do tela, človek im to aj praje. Don't Hang Up síce skúsenejšieho diváka veľmi nemá čím prekvapiť, zato však disponuje svižným tempom a vlastne aj nejakou tou pointou. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Nevadí mi tento typ hororů, ale v tomhle případě jsem se nedokázal přenést přes ty nesmyslné momenty, které se na sebe kupily každou minutou (např. světla, jak je mohl slyšet, televize, live i nelive záběry, jako wtf?). Uznávám, že napětí i pointa je fajn, ale herci velmi slabí a ty nelogičnosti to strašně shazují. 20% ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku nesnesitelně pubertální a jeden z hlavních hrdinů je vyloženě Ko..., ale po příchodu tajemného muže na scénu je film okamžitě napnutý až do konce a atmosféra jen houstne. Natočeno slušně, motiv vraha dobrý, tempo rychlé a zábavné to je také dostatečně, tedy kdo má chuť na nenáročnou napínavou jednohubku směle do toho. 70% ()

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Od béčkovejch hororů člověk moc nečeká. Buď ho to brutálně zklame a nebo mile překvapí. Tohle byla výborně odvedená práce. Ani ne tak herecky, ti dva teenageři byli prostě šulini, ale spíš režisérsky. S příchodem prvního telefonátu to totiž nabíralo na obrátkách, napětí to rozhodně mělo a motiv vraha mě dostal. Upřímně jsem to ani nečekal, nedivil bych se kdyby to měla být jenom nějaka pomsta, která by se zvrtla. Ale tohle je opravdu nadstandard, kterej ani nestačil nudit, protože se pořád něco dělo. Zaslouží si to nadprůměrný hodnocení. Ten kdo už na začátku filmu věděl, jakej je motiv vraha, když ani vrah nebyl jasnej, může být jedině Expert v žánru horor a jemu podobní. ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Další z hororů se slůvkem Don´t, pomalu se nám ony příkazy začínají vyčerpávat, takže se možná brzy dočkáme situací, kdy bude psychomaniak krmit oběti hrachovou kaší a název bude Don´t fart. Nicméně i zde platí, že by celé záležitosti slušela krátkometrážní stopáž, už za půlkou to začne být víceméně o ničem. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama