Reklama

Reklama

Don't Hang Up

  • USA Don't Hang Up
Trailer

Obsahy(1)

Mladíci Sam (Gregg Sulkin) a Brady (Garrett Clayton) sa radi zabávajú tým, že si cez telefón kruto uťahujú z ľudí zo svojho okolia. Počínanie si nahrávajú na kameru a zverejňujú na internete. Jedného dňa však natrafia na tajomného cudzinca, ktorý proti ním vytiahne ich vlastné zbrane a rozpúta s nimi desivú hru s fatálnymi následkami. (Karamanlis)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (85)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Rádoby thriller se slasherovými prvky o vinných teenagerech a jednom nakrklém mstiteli, který se chová jako duch Meucciho, Edisona a libovolného poslance parlamentu ČR, když se nemá stihnout hlasování. Kromě čitelného průběhu a nulového zájmu o postavy a jejich stavění před dementní volby vidím problém i v tom, že když ti dva měli představovat suverénní kokoty, byli suverénní, když ale měli hrát vystresované kokoty, byli jen kokoti. Obyčejné kostelní varhany při jedné ze scén sice odvedou nečekané penzum práce, ale těch pár sekund to už nemůže vytrhnout.. Nedýchej, Neklepej dvakrát, Nezavěšuj, nějak se nám ty zákazové horory začínají v posledních měsících množit. Co bude dál? Don´t Snore o sektě žen píchajících chrápajícím manželům prsty hluboko do nosních dírek? Don´t Sneeze o násilníkovi, mučícím své alergické oběti na rozkvetlé louce? Či Don´t Piss o sadistickém vrahovi trhajícím močové měchýře? A co třeba něco hodnotnějšího o ložnicovém strašáku s názvem Don´t Come Yet? Kalkulačka mi vyhodila, že s vhodně zvoleným rámcem sexuality, barvy pleti a sociálního prostředí by to nyní mohlo mít i oscarové ambice.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Čím kdo zachází, tím také schází. A to je přesně to co se stalo těmhle cápkům. Sranda je dobrá věc, ale nic se nemá přehánět, protože každej humor má svý meze. Pravdou je, že film byl celkem napínavej, ikdyž příběh byl totálně prostinkej. Finální vyústění filmu taktéž nebylo žádným překvapením. Co k tomu víc dodat. " Borci " dostali to co si zasloužili. Jen nechápu proč za jejich debilitu měli trpět i jejich rodiče. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Myslím, že ide o mierne precenenú bublinu. Tento hororík je zaujímavý predovšetkým len svojim nápadom a šikovným scenárom s rozuzlením, ktoré nie je tuctové, tak ako je u revenge-slasherov bežné. Úvod je dosť naťahovaný a hrozne nudný, dalo mi zabrať vydržať sa pozerať na tých dvoch pubertálnych týpkov, zhruba v polovici sa to našťastie prehuplo do niečoho zaujímavejšieho a atmosféra snímku tak razom vystrelila smerom nahor. Len tej krvi a gore som čakal trochu viac. Záver ma po obsahovej stránke celkom potešil. Vo všeobecnosti, ale nejde o nič prevratné. Slabší priemer.55/100 ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Další z hororů se slůvkem Don´t, pomalu se nám ony příkazy začínají vyčerpávat, takže se možná brzy dočkáme situací, kdy bude psychomaniak krmit oběti hrachovou kaší a název bude Don´t fart. Nicméně i zde platí, že by celé záležitosti slušela krátkometrážní stopáž, už za půlkou to začne být víceméně o ničem. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Úžassnééé!!! Prevarený nápad z (napr.) polozabudnutého slasheru "7eventy 5ive", či 9O´s "Scream"slasherov, trochu od klasiky "When a Stranger Calls", kopa umelých ingrediencií z novodobých cyber(pseudo)hororov a máme tu luxusnú novinku, z ktorej môžu byť všetci odborní nadšenci dnešných nezmyselných kopíriek a komatického hororu na vetvy. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (3)

  • Film, ktorý beží v pozadí v TV počas prvej polovice filmu je krátkometrážny film Red Balloon (2010) režisérskeho dua tohto filmu. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama