Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tokio boj se! Toxie přichází! Dobrodružství pokračuje. Ďábelská korporace Apocalypsa, s.r.o. plánuje přetvořit městečko Tromaville v obří chemickou továrnu. Odláká proto hrdinného obránce utlačovaných do Japonska, aby tam hledal své kořeny. V Tokiu se Toxie setkává nejen s otcem, ale s i nepřeberným množstvím zla, které je nutné vymítit. Ale obyvatelé Tromaville mezitím zoufale postrádají svého toxického mstitele... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (94)

TheRaven odpad!

všechny recenze uživatele

Tak ani tímto si u mě Troma reputaci moc nezlepšila a zase se jí budu dlouho vyhýbat. Na tomto pseudobéčku opravdu neshledávám naprosto nic zábavného a hodného pozornosti. Jediné, co si ještě zítra budu možná pamatovat, je zajímavý dopravní prostředek na cestu do Japonska. Navíc je to typ filmu, na který se ani s největším přemáháním nekokážu dívat v celku, abych stále nekoukal na časomíru, na net, neodbíhal apod. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Ze začátku filmu jsem jenom kroutil hlavou, film je fakt příšerná patlanina, která postrádá absolutně smysl. Po chvilce jsem přistoupil na hru a docela smál, určitě k tomu přispěl i „skvělý“ český dabing, kdy Toxického Mstitele dabuje snad desetileté dítě před pubertou, ještě že má film pár fakt už nyní kultovních scén, jako například lis vozíku, rybí nos nebo toxický sex ;-) herci jsou úplně strašní, zde vypadají a hrají jako praví neherci ;-) 3-4/10* Objektivní hodnocení by bylo ještě horší, ale…. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Osobně mě ani tento díl, stejně jako jednička moc nebavil. Vtipný mi to nepřišlo, spíš trapně vtipný ... prostě jsem se moc nezasmál, sexu ještě míň než v jedničce, gore taky v podstatě jen na začátku filmu ... Jako by od půlky filmu tvůrci ztráceli dech a je to prostě nuda. Sice líp filmařsky zvládnutý než jednička, ale nic extra. Každopádně zas o krůček blíž ke geniálnímu Teror firmeru ... ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Startuje to našláplou 80s písničkou o Toxiem a pokračuje v dost zběsilym stylu, když Toxie zlikviduje asi 30 padouchů co furt lezou z jedný limuzíny :) Bohužel si to ale nedrží tempo a švih po celou dobu. První díl to dokázal. Scény v japonsku jsou občas zábavný, občas ne. Stejně se tomu filmu ale musí přiznat spousta dobrých nápadů, jako např. motorkář-sabotér obložený bombama, či podjetí autem pod přívěsem kamionu (stejně jak v Terminátorovi 3). A taky je tam bitka s rybím mužem... ()

cariada 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem lecos od Tromy ,ale tohle předčilo veškeré mé očekávání. Jenže směrem dolů. Naprostá kokotina o ničem s hororem to mělo pramálo společního ,je to šílená perverzní slátaná komedie. Toxík co sebou všude vláčí mop opravdu jsem jen žanul co že se dá všechno slátat dohromady. Celý je to moc ukecaný a dlouhý tím pádem to strašně klouže do nudy. Chtělo to aspoň víc krvavých scén. Děsím se co mě čéká v dalším díle. určitě nejhorší film od Tromy co jsem zatím viděl. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v New Yorku a Tokiu. (gogos)
  • Film se dokonce představil i v americké kinodistribuci. Přestože měl premiéru v pouhých 15 kinech, dokázal vydělat na 800 000 amerických dolarů. Rozpočet se přitom vyšplhal v tehdejší době na úctyhodných 2,3 milionů amerických dolarů. (gogos)
  • Michael Jai White v tomto filmu debutoval. (Pumiiix)

Související novinky

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

Festival Naruby holduje béčkovým filmům a rumu

23.03.2023

Organizátorem unikátního festivalu pro dospělé, tedy výhradně pro diváky od 18 let, je Kino Balt, které začalo v Praze dělat rumové kino. Hlavní koncept je jednoduchý – každý divák v ceně vstupného… (více)

Reklama

Reklama