Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

choze 

všechny recenze uživatele

"What a shit night." Béčko pohybující se na pomezí PŘEPADENÍ 13. OKRSKU, SMRTONOSNÉ PASTI a SÁM DOMA. Scénář nepřekvapí, moc nenapne a ani celkově nepobaví, rejža tomu taky moc drajvu, stylu nebo atmosféry nedodal, ale na akci je vidět trochu snaha... Kromě nudného děje mě nejvíc otrávilo, jak snadno se ti žoldáci nechali převálcovat od party platfusáckých sekuriťáků. A Ben Kingsley měl hádám za víkend odtočeno a na ten film zapomněl ještě na place. Na jedno zkouknutí. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád Banderase, má charisma a umí podat vynikající výkony, ale tahle jeho postava, mu nesedla. Nejde ani tak o to, že ta postava jako by vypadla z roku 1985, v tom roce se hrdinům, sami od sebe zacelili střelné i bodné rány, střepinám od výbuchu se dokázaly vyhnout i když stáli přímo před výbušninami a záporáci, to už předem vzdávali. Ale Banderasovi, to nesedne, mně se Banderas líbil ve třetích Postradatelných, mně se líbil v Nájemných zabijácích a samozřejmně Desperadovi. Ty postavy, co tam hrál sou šílený, sou nepředvídatelný, sou vtipný a hlavně sou to všechno silné charaktery, ale tahle nudná, plochá a ničím nezajímavá postava, ta byla jako žvýkačka, kterou už před vámi někdo měl a to je prostě fuj. Některé akční momenty sou fajn, ale ve výsledku, to nepůsobí tak agresivně, jak nám trailer nalhával, nezachrání to ani mlátička Cung Lee, tentokrát ne. Z těch všech charakterů, mně logicky nejvíc bavil Ben Kingsley (jak jinak, je to Ben Kingsley) a zbytek postav, frajírek, asiat co umí vyrobit bombu a srab, mi byli ukradený, byť frajírek překvapil. Ne, rozhodně ne, tohle Banderas nemá zapotřebí, fakt ne. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Veterán“ s post-traumatickým syndrómom dostane prácu v obchodnom dome a hneď prvý večer musí zachraňovať mladé dievča, ktorú chcú zabiť aby nemohla svedčiť. Klasický scenár bez známky pokusu dostať do toho moment prekvapenia. V rámci možností solídny výkon A. Banderasa a B. Kingsleyho, ale oni dokážu aj viac. (Trošku nechápem účinkovanie B. Kingsleyho v tomto filme.) Nevyužité prostredie (obchodný dom), nevyužitý potenciál hereckých legiend. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nepodarená komédia a niekedy doslova paródia (a to nechcená) toho najlepšieho. Škoda, z traileru to vyzeralo nádejnejšie. Banderasa je tu škoda, rovnako ako pána Kingsleyho, nechápem, ako sa do toho mohli dostať. Buď to bola nejaká stávka, ktorú prehrali, alebo neviem. Herci totálni imbecili, všetka idiocia vybičovaná na maximum od totálne parodického "šéfa securiťáka", cez jeho zberbu, totálne nehrajúcu a nesympatickú mladú kravu až po cliffhangerovských borcov, ktorý nemajú problém cepínom vyskákať po betónovej fasáde obchoďáku, ale zlomia si väz na jeblom stole... škoda, preškoda, lebo Antonio na to má. Kde sú časy Nájomných zabijakov, kde bol so Slyom hotový kráľ. Držal som mu palce, lebo bol svetlou časťou inak slabých tretích Expendablov. ()

masino 

všechny recenze uživatele

Začalo to veľmi dobre, pripomínalo mi to film Osie hniezdo, avšak čím ďalej sa film rozvíjal, tým viac to išlo do...viete kam. Koniec bol čerešnička. Škoda mohol to byť aspoň priemerný akčný film, ktorý si pozriete keď ste doma úplne znudeny a potrebujete vypnúť pri akcnaku. Toto nie je ten prípad. Absurdita sa posunula na vysokú úroveň... ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno