Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pět kamarádů z dětství si užívá ve společném bytě v srdci Paříže díky velkorysosti jednoho z nich - Samuela. Jeho otec mu však nečekaně zastaví přísun peněz a Samuel, ve snaze neprozradit nepříjemnou situaci kamarádům, se pouští do riskantních projektů. Štěstí mu však nepřeje – zaplete se s místní mafií, poštve si proti sobě dealery drog, neuspěje ve světě diskoték a nakonec ho ještě začne hledat policie. Nezbývá mu nic jiného, než přiznat pravdu svým spolubydlícím kamarádům a požádat je o pomoc... (Mirius FD)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (55)

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Bláznivá pětka" aneb bláznivá komedie o tom, jak je možné si za každou cenu udržet byt, nakonec toho nedosáhnout, ale stejně získat víc, než jsem měl na začátku. U téhle party pěti přátel pořádně ani nechápete, jak fungují, ale oni fungují a místy jsou u toho i docela zábavní. Ne vždy, ale sem tam se nějaká scéna povede. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Komedie nebo snad Přátelé po francouzsku? Nějak mě to nechytlo tak, jak by zřejmě mělo. Francouzskou kinematografii mám moc rád, o to víc jejich komedie, ale tohle byla střela někam mimo cíl. Nebylo to ani vtipné, ani vážné, ani poučné. Bylo to prostě nijaké. Co z toho nejvíc vyčnívá, je ten pocit prázdnoty. A to je škoda. ()

Reklama

nudlis 

všechny recenze uživatele

Mám francouzský komedie rád, protože se tam nikdo debilně nepitvoří jak v animáku, neustále nepadá, nemlátí nikoho do koulí, neřve furt "oumajgáááát" a neplácá rukama. Bláznivá tahle komedie rozhodně není, řval jsem smíchy jen u jedný scény. Ale špatný to taky není. Prostě jen trochu nadprůměrná francouzská komedie. A to je dobře. ()

M_crha 

všechny recenze uživatele

Nevím kam to zařadit , každopádně je to perfektní komedie. Možná bych to přirovnal k Fakju pane učiteli ale má to určitou jemnost a takový ten zábavný esprit co mají francouzské komedie. Je to čistá kino zábava, která rozhodně neurazí a scény z filmu se každému budou vybavovat dlouho potom co film viděl. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Francie opět na vrcholu v nejlepší komedii Roku!! Bláznivá pětka mi byla sympatická hned od první minuty, kde nás film seznámí s ústřední pěticí, což je samozřejmě skvěle vybraná sestava, kde každý něčím vyniká ( Máme zde černocha, co neustále píchá ženské, sexy kočku, týpka trpící fóbiemi, huliče a bohatého mladíka. Film mě zaujal nejen svým pestrým a neokoukaným humorem, místy jsem se smál opravdu nahlas, ale i velmi solidním příběhem, kde jeden zvrat připadal tak na 5 minut, kde jsem byl až šokován kolik smůly si všichni musí projít. Překvápko a doporučuji. Tohle u mě jedinou projekcí nekončí. Čím méně divák ví, tím lépe. 95% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od 27. května do 28. července 2015 v pařížském regionu a v Thajsku. (bianci)
  • Celosvětová premiéra proběhla 16. ledna 2016 na filmovém festivalu de l'Alpe d'Huez ve Francii. (ČSFD)

Reklama

Reklama