Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Fajt odpad!

všechny recenze uživatele

Jak někdo tento ubohý paskvil může označit za "zábavnou show" ??? Trapné a dětinské radovánky nad ubohými otázkami, uváděnými ušišlaným Matonohou... To jsou ti praví Češi? jestli ano, tak pak potěš nás Pán Bůh !!! Jediné na co se Matonoha zmůže, je zesměšňovat důchodce. Jaké asi musí mít známosti, když moderátor s vadou řeči může stále pořad uvádět a pobírat plat za vlastně zmetkovou práci !!! Pořad pro dementy... ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Tak tuhle soutěž jsem sledoval na německé televizi, kde soutěžily rodinné týmy. Familien duell, který skvěle uváděl lehce arogantní Werner Schulze-Erdel. Matonoha je velice špatný herec, jeho vrchol je dement Pepan z Ulice.Češi 30 let s křížkem po funuse vytvořili celkem ubohou atrapu této skvělé soutěže. Hlavně ten název je nesmyslný, mělo by se to jmenovat Co na to vidle z Moravy, protože českých týmů tam je jak šafránu ()

Reklama

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Není nic krásnějšího než sledovat Matonohu, jak na konci pořadu chvátá aby už tuhle srágoru měl za sebou. Možná taky chvátá, páč chce stihnout sledovat Aleška Hámu pochcanou Slámu a přiučit se, jak dělat řiťoidní fórky. Co na to Češi? Asi hovno, odpovědi se jako vždy sbírají od výkvětu naší vlasti. Krampol má hold prsty všude. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

Tato soutěž o tipnutí nejčastějšího českého názoru na věc je přitažlivá nikoli otázkami ale tím, kdo a jak odpovídá. Taková přehlídka týpků a bab se opravdu nevidí. Někdy za nemohoucnost nemohou a jindy až bučí. A vo-to-de, né? Tak jim výhru někdy přeji a jindy nad nešikovností vrtím hlavou. Tomáš Matonoha bez ztráty kytičky - moderátor určuje oblíbenost i zoufalého pořadu. Tento statistický průzkum českého průměru není nezajímavý. ()

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Měl jsem tu čest parkrát vidět pořad Co na to Češi. Vsadím svoje boty a krabku máček navrch, že z 80% shlédnutejch dílu jsem byl po chlastačce, takže mi k uspokojení potřeb stačí nějakým způsobem existovat a nenáročný program TV Nova mi zcela vyhovuje. Pokud máte tendenci vyhledávat na Nově solidní zábavu nebo aspon nestupidní podívanou, tak jste v píči, protože na vás vyběhne uřvanej, trapnej a přehrávající Matonoha, kterej je kolikrát doplněn o výkvět debilních individuí, takže včetně špatného a několik let provařeného konceptu soutěže tvoří společně podívanou na úrovni jedný hvězdičky. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama