Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Tak já vám teda řeknu, co já na to. Televize Nova je známa svými naprosto nezištnými charitativními aktivitami. Už bylo tedy na čase věnovat se jednou zase našim mentálně zaostalejším spoluobčanům. A to platí nejen pro soutěžící z řad věrných diváků vaší televize, ale i pro průvodce. Svůj k svému. A právě proto vznikl tenhle prudce originání soutěžní pořad, který se musí líbit prostě všem. Lehce dementní moderátor s vyjadřovacími obtížemi pokladá podivné a nejednoznačné otázky dvěma stranám, jejichž úkolem je pokusit se formulovat souvislou odpověď alespoň vzdáleně k položené otázce použitelnou. Za to dostanou nějaký náhodný počet bodů (podle toho kolik jiných dementů zná stejný slova, znát význam není ovšem podmínkou!) a jak to tak bývá, kdo má na konci víc bodů, ten vyhravá možnost hádat další slova, který znají jiní dementi. No prostě šrapnel! ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Myslím, že hodnotit odpadem, je trochu přehnané. Není to žádná velkolepá soutěž, slovenskou předlohu jsem neviděl, tak nebudu porovnávat, avšak jako výplň dopoledního vysílacího času je to dobré. Matonoha si sice šlape na jazyk a možná kdysi podobné počiny parodoval, aby později sám zabředl do podobných soutěží, ovšem moderování mu jde poměrně dobře, občas má trefné i sympatické poznámky a do konceptu pořadu celkem dobře zapadá. Samozřejmě, že se člověku chce postesknout si po kvalitních soutěžních hrách typu Riskuj! nebo O poklad Anežky české. Přesto si myslím, že Co na to Češi není zdaleka tou nejblbější soutěží, co byla, je či bude na našich obrazovkách. ()

Reklama

Kubiny 

všechny recenze uživatele

V nouzi se na to dá koukat, ale na zábavnou televizní show, to zábava prostě moc není. Vtipné jsou občas pouze odpovědi. Víc hlášek je od soutěžících, než moderátora. Matonoha je v tomhle naprosto mimo, neví co říkat, vtipy jsou zoufalé, snaha o napínání diváků přehnané. Tohle není milionář, má to být uvolněné a zábavné. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% — Nevím, proč se Nova rozhodla reinkarnovat tento typ pořadu, který se na Primě před devíti lety vysílal pod názvem „5 proti 5“. Tehdy ho nejprve uváděl svým dryáčnickým způsobem Petr Novotný, kterého vystřídal nemastný neslaný Petr Lesák. Ovšem Tomáš Matonoha je z nich snad nejhorší. Nevím, jestli má špatné zuby, nebo tak šišlá schválně, rozhodně je to trapné. Pořad sám nestojí za fajfku tabáku. ()

Ozzy2

všechny recenze uživatele

Tak tuhle soutěž jsem sledoval na německé televizi, kde soutěžily rodinné týmy. Familien duell, který skvěle uváděl lehce arogantní Werner Schulze-Erdel. Matonoha je velice špatný herec, jeho vrchol je dement Pepan z Ulice.Češi 30 let s křížkem po funuse vytvořili celkem ubohou atrapu této skvělé soutěže. Hlavně ten název je nesmyslný, mělo by se to jmenovat Co na to vidle z Moravy, protože českých týmů tam je jak šafránu ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama