Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová zábavná show je tady! Zasoutěžte si společně se dvěma týmy, které mají za úkol co nejlépe odhadnout, jak na různé jednoduché otázky z každodenního života odpovědělo sto oslovených Čechů. (TV Nova)

Recenze (164)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Na mateřské jsem tento "skvost" několikrát viděla, protože moji tehdy ani ne dvouletou to z nějakého důvodu fascinovalo (možná se jí líbila barevná znělka, možná dětinský Matonoha, nevím) a mně se nechtělo zrovna pracovat. Takže jednu naleštěnou hvězdu za to, že mi pořad dokázal zajistit půlhodinu klidu v krizovém období, kdy mrně nevydrželo u pohádek a já už byla z hraní maňáskového divadla celá tumpachová. Dám i druhou poblikávající chcíplotinu, jelikož sledovat "Co na to Češi" je vážně lepší než pucovat umyvadla a hajzlíky. 30% ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám Matonohovi týden, maximálně dva. V době od 17:35 do 18:30 se stejně pravidelně věnuji masturbaci, nasazování kondomů na svíčky a čtení zábavné literatury. Ten nesympatický ostříhaný oslizlec nemůže v žádném případě rušit mé kruhy. A co na to Češi? Budou tuhle trapnou soutěž svorně ignorovat. 0% ()

Reklama

topi80 odpad!

všechny recenze uživatele

Tipoval bych, že pořad je jakýmsi oprášeným formátem z Československé televize ze 70. nebo 80. let. On ten námět není vůbec špatný, je zajímavé sledovat a tipovat, co budou lidé nejčastěji odpovídat. Jenže bývalo dobrým zvykem, že televizní či rozhlasové pořady nemoderovali lidé, kteří šišlají, koktají, huhňají, mají absolutně nepříjemný hlas a všechny myslitelné vady řeči, nemluvě o absolutní absenci pohotovosti, vtipnosti a sympatičnosti. S jiným moderátorem by to asi docela šlo. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Co moderuje Matonoha, to je zaručenej propadák. On je taková sázka na jistotu trapnosti a nevkusu. Zvlášť když si, jak je jeho pevným zvykem, nezapomene zcela mimo mísu vytáhnout své zvrácené politické názory. A teď to zkombinujte s dvěma rodinami, které mají jak na potvoru naprosto jiné myšlení, než bez pochyby náhodný vzorek obyvatel. Člověk se při sledování stydí za své spoluobčany a ztrácí víru v lidstvo. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Univerzální předUliční žvýkačka. Proč uni - univerzální odpovědi jsou ,,sex a pivo", protože Češi jsou patrně hovada, co jenom mrdají a lejou. Soutěžící od nás, ze středu univerza, evidentně nemají univerzitu a Zmátlá noha je univerzálnější ektr, než jsem si myslel. Co už mu taky zbývá, s tím pionýrským táborem, co se mu doma nashromáždil. Nějak to živit musí. Jen pořád čekám, kdy to autorovi Otevřeného dopisu KSČM, jehož znění si dovolím nyní vložit - ,,Vážení a milí soudruzi, Piča piča kurva čurák mrdka čurák piča piča jebat cecky hajzl, piča mrdka vole kozy posraný, kozy pochcaný vole, rozmrdaná kunda, rozmrdaná piča, vyjebanej čurák, vyjebaná prdel, posraný prkno vod hajzlu, posranej splachovač vod hajzlu, zamrdaná klika vod kópelky, kunda piča piča, mrdat mrdat piča, piča kunda vyjebanej čurák. Závěrem mého dopisu milí soudruzi bych ještě rád doplnil chleba namazanej hovnem, chleba namazanej syflem, zasyflený cecky, piča kunda mrdat. Závěrem třikrát piča piča piča. S pozdravem, míru zdar, soudruh Ladislav Sedláček z Brna." - ujede, a nějakou vesnickou nanynu po její odpovědi, že nejčastěji používaným jménem pro kočičku je Alík, pošle do horoucí prdele její třímetrákové matky. Za tuto slastnou naději pálím dvě. A zdravím připravovaného cenzobota. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Pořad je inspirován americkou soutěžní show Family Feud, která se vysílá již od roku 1976 a v roce 2013 byla v USA zvolena třetí největší herní show všech dob. (Dizzy_eM)
  • V jednom z rozhovorů pro TV Nova moderátor Tomáš Matonoha uvedl, že v průběhu jednoho natáčecího dne vznikne až pět dílů tohoto pořadu. (majky19)
  • Soutěž se již dříve vysílala pod názvem 5 proti 5 na TV Prima. (Bernyz)

Reklama

Reklama