Reklama

Reklama

Fauda

(seriál)
  • Izrael Fauda
všechny plakáty
Trailer
Izrael, (2015–2022), 32 h 52 min (Minutáž: 32–53 min)

Hrají:

Lior Raz, Tsahi Halevi, Samer Bisharat, Neta Garty, Yaara Benben, Doraid Liddawi, Laëtitia Eïdo, Johnny Arbid, Salim Daw, Tomer Capone, Yaakov Zada Daniel (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(48)

Fauda je arabský výraz pro „chaos“, ale jde především o kódové slovo pro evakuaci izraelských jednotek z akce. Mezinárodně úspěšný izraelský seriál sleduje bývalého zvláštního agenta protiteroristické jednotky Dorona, který se rozhodne vrátit zpět do služby, aby dopadl vrcholného teroristu hnutí Hammás Abu Ahmada. Tohoto muže se před svým odchodem z armády pokusil zabít, leč zřejmě neúspěšně. Abu Ahmad je podle posledních informací nejen naživu, ale připravuje zřejmě rozsáhlou teroristickou operaci. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele floppy4 k tomuto seriálu (3)

Fauda (2015) 

Je to v celku chytľavé a dobre sa to pozerá, ale asi len kvôli tomu, že sa to točí priamo v Izraeli, inak dejovo klasická žánrovka. Asi to ani nemalo veľký rozpočet, čo je miestami dosť vidieť, no nepôsobí to lacno. V celku dosť solídne, kto má rád tento žáner tak určite odporúčam. ()

Season 3 (2019) (S03) 

Možno to malo nejaké technické muchy, ale efekt bol niekoľko krát väčší ako predošlé dve série, šlapalo to každý jeden diel a ja nemám absolútne problém dať 5 hviezdičiek. Skvelá séria, verím, že Fauda bude ešte pokračovať. ()

Season 4 (2022) (S04) 

Štvrtá sezóna je rovnako tak ako jej protagonisti z komanda po troch skvelých sériach unavená. Prvá polovica už klasický pattern aký sme v tomto seriáli zvyknutí, zvyšok bol už pomerne zbrklý a celé to dosť béčkovatelo. Chápem, že po troch sériach sa to už nemá kam posúvať, no dalo sa to ukončiť aj dôstojnejšie. ()

Reklama

Reklama