Reklama

Reklama

Piková trojka

  • Austrálie In the Cut (více)
Trailer

Obsahy(1)

Piková trojka je moderní kriminální příběh, odehrávající se na Dolním Mahnattanu. Frannie Avery (MEG RYAN) je učitelkou tvůrčího psaní, která je velmi ostražitá vůči navazování nových známostí. Jednoho dne se však setká s detektivem Malloyem (MARK RUFFALO), který vyšetřuje vraždu v jejím sousedství, a za podpory své nevlastní sestry Pauline (JENNIFER JASON LEIGH) s ním naváže vztah, který je zcela otevřeně sexuální. Osvěžující přímočarost jejich poměru ale hluboce podkopává pokračující a dosud neobjasněná série vražd. Po útoku maskovaného násilníka ale Frannie ztratí důvěru ve všechny lidi okolo sebe. V mladého studenta Cornelia (SHARRIEFF PUGH), který sepisuje práci o nevině masového vraha Johna Waynea Gacyho, ve svého bývalého přítele Johna Grahama (KEVIN BACON), který ji pronásleduje na každém kroku, a především v Malloye, který v ní nyní probouzí nejen vášeň, ale také podezření. Neexistuje nikdo, koho by nezávislá Frannie mohla požádat o pomoc - zarmoucená a vystrašená se proto rozhodne vzít záchranu svého života do vlastních rukou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Erotický thriller z trochu už postarší Meg Ryan v hlavní roli? Žádná jiná hvězda na kilometry daleko a bohužel ani režisér neví co chce natočit. Šokující záběry orálního sexu už dneska nešokují. Filmu chybí to nejdůležitější a to je duše. Herci k sobě příliš nepadnou a nevytváří vnitřní vesmír filmu, tak aby jim to divák hltal očima. ()

Fabienne 

všechny recenze uživatele

Piková trojka není lehce stravitelný snímek. Explicitní sexuální scény dopomáhají dusivé až frustrující atmosféře a napovídají mnohé o zvláštním vztahu mezi učitelkou Frannie a detektivem Malloyem - odtažitost, nedůvěra, téměř žádný cit. A přesně tak jsem se cítila během sledování filmu. Jsou záběry na nedůlěžité momenty a předměty symbolem, paralelou nebo snahou o mé zmatení? Lže Malloy? Nebo jen neříká to (co je pro Frannie) podstatné? Uvažuje Frannie rozumně nebo se její mysl postupně zatemňuje? Samotná Meg Ryan mate dokonale - zbavila se rošťáckého blond rozcuchu i dětského úsměvu. Její výkon vybočuje z její dosavadní romantické škatulky a dokazuje, že není vůbec špatnou herečkou. Jane Campion porušila konvence žánru. Piková trojka je pomalý (pro někoho možná nudný) erotický thriller bez spalující vášně. Myslím, že Campion dosáhla toho, čeho chtěla - pochybuji, jsem zmatená a její snímek mě moc nevzrušil. 3 a ½* ()

Reklama

2Pac 

všechny recenze uživatele

...prec su casy sladuckej Meg Ryan.Ulohy sa zhostila sice dobre,ale eroticke sceny v jej podani mi proste nesedia.Film je popretkavany nudnymi dialogmi,sem tam nejakymi brutalnymi zabermi na rozsekane kusky tela a hranim sa kameramana na "kratkozrakeho" (mam na mysli neustale rozostrovanie kamery).Kto chce vidie nahu masturbujucu Meg (tak ako som to chcel i ja;) nech si to pozrie, nic ine nech vsak od tohto snimku necaka. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Neromanticky nadržená hvězda romanticky nenadržených komedií ojíždí pohledem (a v menší míře i tělem) vše, co jen vzdáleně připomíná falus v nezáživném "vytřu vám zrak" thrilleru. Co to mělo u levé bradavky Meg Ryan znamenat?! Odpověď hledejte pod pravou bradavkou. 45% Zajímavé komentáře: Mr.Apache, Fabienne, Colonist ()

venison 

všechny recenze uživatele

Když jsem film viděla před 10 lety, vůbec se mi nelíbil.. Myslela jsem, že jsem na něj třeba ještě moc mladá, nemám z něj rozum a dostatek zkušeností.. Dneska už můžu s nadhledem říct, že je to pěkně debilně obsazená krávovina s naprosto příšerným scénářem, kterej těží jen z nahých ňaděr Meg Ryan, která snad prvně dostala nějakou "dospělou" roli.. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

  • Hlavní roli měla původně hrát Nicole Kidman, ale nakonec se rozhodla film pouze produkovat. (kenny.h)

Reklama

Reklama