Reklama

Reklama

Box Room

Krátkometrážní / Drama / Horor
Irsko, 2014, 16 min

Obsahy(1)

Mladý a sexuálně frustrovaný chlapec každou noc poslouchá svoji záletnou matku, jak se ve vedlejším pokoji oddává milostným hrátkám. Jednoho dne nalezne za zrcadlem ve svém pokoji tajemnou díru, která se neustále zvětšuje a čím dál více připomíná ženský pohlavní orgán. Mladík ze začátku váhá, nakonec však zvítězí volání přírody a dojde k sexuálnímu styku mezi otvorem ve zdi a chlapcem. A jak to v životě bývá, nic se neobejde bez následků. Originální a především odvážný krátký film pochází z hlavy Michaela Lathropa. (PavelVanekArt)

(více)

Recenze (10)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Píchání do zdi (ani do jablkových koláčů) mně nikdy zrovna nějak nerajcovalo a to ani kdyby se tam objevilo něco, co tvarem připomíná ženskou vagínu…Něco takového bych zrovna od Irů nečekal – to přiznávám, tím ovšem netvrdím, že jde o špatnou záležitost. Bizarní námět, hodně zvláštní zpracování (dokonce to mělo i nějakou tu atmosféru) a bohužel i dost ujetý závěr, který se mi ovšem už tolik nelíbil. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Pysky v stene (Genitálneho charakteru) sa v kinematografii nevídajú každý deň. Ide o celkom podarenú krátkometrážnu snímku, ktorá nás prevádza rutinnými dňami jedného poctivého lúzra. A ten sa zhodou náhod podobá na jedného môjho známeho(výzorovo aj chovaním) až tak, že som si chvíľku myslel, že to hrá skutočne on (Sorry B.B). Takže tomuto chlapčekovi sa v jeho izbe objaví na stene žijúca vagína. A hádajte čo spraví trdlo, ktoré nikdy nemalo ženskú? No predsa sa do nej...... Jeho chvíľková radosť ho však rýchlo prejde, keď na druhý deň z oplodnenej vagíny vypadne démonický živý tvor. Nápad by sa dal sformulovať do obstojného celovečerného hororu, o tom nepochybujem. Ono tomuto, čo sa týka spracovania, nieje moc čo vytknúť ale ten klišé trápny koniec, ktorý vlastne nebol ani poriadny koniec iba rýchly zlepenec posledných centov z budgetu, urazil a potopil takmer celú kvalitu snímky. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je velká ujetina. Opravdu něco, co tu ještě nikdy nebylo. Filmařsky ne až tak výrazným Irům se splodil ( :D) v hlavě nápad, jež by snad nikoho nenapadl ani ve snu. Divím se, že to vidělo tak málo lidí, protože tento kraťas nepůsobí vůbec amatérsky. Vizuálně i audiálně to není vůbec odbyté, i hlavní protagonista odvedl dobrý výkon, navíc interiéry působí tísnivou atmosférou no a ještě k tomu ten závěr. Sice mě nenapadá, za jakým účelem bylo tohle natočeno, každopádně řemeslně je to špička. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Jestli někdo někdy vytvoří ujetější film než toto, tak bych to chtěl teda vidět. Teenagerovi vyroste ve zdi obří vagína, kterou po čase oplodní a vyleze z ní malá příšera ve stylu Aliena. No tohle prostě nevymyslíš. Originální, zábavné, vizuálně místy odporné a šokující, ale nic víc bych za tím nehledal. Každopádně to v paměti utkví asi hodně dlouho :D :D ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Šílený, zvrhlý, zvrácený a originální kraťas z Irska! Frustrovaný chlapec ve svém pokoji za zdí objeví něco, co by chtěl mít doma nejspíš každý chlap :D 7.5/10. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama