foto

Debra Messing

  • nar. 15.8.1968 (50 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Debra Messing se narodila 15.8.1968 v Brooklynu - dcera Sandry a Briana. Messing je židovka, potomek přistěhovalců z Ruska a Polska. Když byly Debře tři, přestěhovala se se svými rodiči a starším bratrem na východ, do malého města Rhode Island. Při studiu vysoké školy hrála a zpívala v řadě školních inscenací - v muzikálech Annie a Fiddler na střeše. Debra brala hodiny tance, zpěvu a herectví. Její rodiče podporovali její sen stát se herečkou, ale také naléhali na dokončení vzdělání před rozhodnutím o herectví jako kariéry. Po jejich radách, absolvovala Brandeis University v Massachusetts. V roce 1990, absolvovala univerzitu s bakalářským titulem v oboru divadelního umění.

V roce 1995 se objevila v jejím prvním filmu - PROCHÁZKA V OBLACÍCH, kde hrála podváděnou manželku Keanu Reevse. Během roku 1998 jí její agent přiblížil pilotní scénář k televizní show WILL A GRACE. V roce 2002 byla Messing obsazena režisérem Woody Allenem do malé role ve filmu HOLLYWOOD ENDING. Další role čekaly v podobě filmu PROROCTVÍ Z TEMNOT, nebo RISKNI TO S POLLY. V roce 2005 se jí naskytla vůbec první hlavní role ve filmu DOKONALÁ PARTIE, který obdržel smíšené recenze, ale celkem slušný výdělek.

Je také oblíbená v televizní mini-sérii THE STARTER WIFE (2008) za kterou byla nominována na deset Emmy ocenění včetně jednoho pro Messing za mimořádný herecký výkon. Také byla osmkrát nominována na Zlatý glóbus.

Hana "Aknah" Kalivodová

Herecká filmografie

Filmy

2018 Searching
2017 Dirty Dancing (TV film)
2016 Albion: Rise of the Danann
2014 Tichá harmonie
2013 Mother's Day (TV film)
2010 Wright vs. Wrong (TV film)
2008 Prázdniny za všechny prachy
Ženy
2007 Purpurové květy
Štěstí ve hře
2006 Lovecká sezóna
2005 Dokonalá partie
2004 Garfield ve filmu
Riskni to s Polly
2002 Hollywood v koncích
Proroctví z temnot
1999 Biblické příběhy: Ježíš (TV film)
1998 Celebrity
1997 Bláznivé manévry
1995 Procházka v oblacích

TV seriály

2018 Will a Grace (TV seriál)
Epizoda 13 (S10E13)
Epizoda 12 (S10E12)
Epizoda 11 (S10E11)
další epizody (22)
2017 Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
Rosario's Quinceanera (S09E06)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
další epizody (7)
2016 Nightcap (TV seriál)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Ghost in the Machine (S02E08)
The Mystery of the Maternal Instinct (S02E07)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
další epizody (20)
2014 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Fertility Fatality (S01E10)
The Mystery of the Dysfunctional Dynasty (S01E09)
The Mystery of the Mobile Murder (S01E08)
další epizody (10)
2013 It Could Be Worse (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Tonys (S02E17)
The Nominations (S02E16)
The Transfer (S02E15)
další epizody (17)
2012 Smash (TV seriál)
Bombshell (S01E15)
Previews (S01E14)
Tech (S01E13)
další epizody (15)
2011 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pursuit (S12E17)
2007 Odložená žena (TV seriál)
2006 Will a Grace (TV seriál)
Finále 2/2 (S08E24)
Finále 1/2 (S08E23)
Co se vlastně stalo s Baby Gin? (S08E22)
další epizody (15)
2005 Will a Grace (TV seriál)
Teplé svátky vánoční (S08E09)
Ožehavé situace (S08E08)
Zachraňte tučňáky (S08E07)
další epizody (21)
2004 Will a Grace (TV seriál)
Střepy přinášejí štěstí (S07E12)
Perfektní Díkuvzdání 2/2 (S07E11)
Perfektní Díkuvzdání 1/2 (S07E10)
další epizody (23)
2003 Will a Grace (TV seriál)
Fanoušci (S06E10)
Karen versus Candice (S06E09)
Paní učitelce s láskou (S06E08)
další epizody (22)
2002 Will a Grace (TV seriál)
Koleda, koleda (S05E11)
Konec líbánek (S05E10)
Poněkud zvláštní svatba 2/2 (S05E09)
další epizody (26)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Vánoční snahy (S04E12)
Plány nejen obchodní (S04E11)
Antirodinné svátky II. (S04E10)
další epizody (24)
2000 Will a Grace (TV seriál)
Will a Grace na svatbě (S03E10)
Three's a Crowd, Six is a Freak Show (S03E09)
Takoví jsme byli (S03E08)
další epizody (25)
1999 Will a Grace (TV seriál)
Život není žádná olivová zahrada (S02E09)
Cena za zaměstnání (S02E08)
Sex, lži a svátky (S02E07)
další epizody (22)
1998 Lovná zvěř (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Pravda o Willovi a psech (S01E09)
Realita (S01E08)
Will versus vůle (S01E07)
další epizody (9)
1997 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Yada Yada (S08E19)
1996 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Wait Out (S07E21)
1995 Ned a Stacey (TV seriál)

Dokumentární

2005 Date with Debra, A
2003 Marion's Triumph

TV pořady

2017 69. Emmy Awards (TV pořad)
Megyn Kelly Today (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
Must See TV: A Tribute to James Burrows (TV pořad)
2015 The 69th Annual Tony Awards (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 66. Emmy Awards (TV pořad)
2013 Ok! TV (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2013 (TV pořad)
2012 Zlatý Glóbus 2012 (TV pořad)
2009 35th Annual People's Choice Awards, The (TV pořad)
Zlatý Glóbus 2009 (TV pořad)
2008 Rachel Zoe Project, The (TV pořad)
The Doctors (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2005 The 57th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2004 Fashion News Live (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
The 55th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2002 NBC 75th Anniversary Special (TV pořad)
The 54th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2001 The 53rd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
2000 The 52nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace