Reklama

Reklama

Mamka a taťka

  • USA Mom and Dad (více)
Trailer 1

Když davové šílenství neznámého původu způsobí, že rodiče z poklidného předměstí obrátí svou zlobu proti vlastním dětem, Carly Ryan (Anne Winters) a její bratr Josh (Zackary Arthur) musí bojovat o holý život a bránit se surovým útokům ze strany těch, kteří je přivedli na svět (Nicolas Cage a Selma Blair). (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (217)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Leden je klasicky na horory mrtvý a tahle novinka s Cagem a Selmou Blair, také příliš neuchvátí. Nápad je super, ale velmi nevyužitý. Rodiče z ničeho nic chtějí zabít své děti a vypukne tedy epidemie, ale pokud na nějakou vraždu dojde je bohužel mimo záběr, tedy horor opět bez krve, což je velký palec dolů. Humoru film také příliš nepobral a Cage přehrával tragicky, je až s podivem jak kdysi excelentní herec nyní spadl na absolutní herecké dno. Naštěstí film nějak výrazně nenudí a občas se objeví napínavá scéna, ale jinak pro mne docela zbytečný film. 55% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Ve světe vypukla masová hysterie a všichni rodiče masakrují své děti. Nicolas Cage a Selma Blair se postupem času snaží o to samé. Nechybí pár fajn záběrů, rychlé tempo i soundtrack a přehrávání samotného Cage. Kdyby se však přidalo víc na brutalitě a nebylo vše mimo záběr, rozhodně bych šel s hodnocením výš. I tak se ale jedná o fajn nedělní pokoukání, které určitě nevypnete po 10 minutách. ()

Reklama

ben666 

všechny recenze uživatele

Docela nuda. Jak už tu několikrát bylo napsáno, je tu docela hodně nevyužitý potenciál , vraždy ty nejdou vůbec vidět , mrtvoly skoro tak ne, je tu pár náznaků , kdy už to vypadá že by s toho mohl být slušnej nářez , ale zůstalo jen u náznaků. škoda kdyby se tvůrci vííc odvázaly, mohl s toho být slušnej masakr, takhle je to podprůměrnej film. Nicolas Cage hraje pošuka a docela mu to sedí. Za mě film s hodně nevyužitým potenciálem. Škoda ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

All work and no play makes Nick a dull boy.. Jako by zpod deštníku padaly kapky nebo bodyguard oddělal vlastního prezidenta. To je vzpoura rodičů pod taktovkou crankovitého Taylora, který spíš než na gore sází na černý humor a tvůrčí nápaditost (přiznávám, na Henriksena jsem po úvodních titulcích zapomněl a až u domovního zvonku mě to trklo). Scéna s konstrukcí a demolicí kulečníkového stolu pak trefně vybrousila ten satirický profil. Rodičovství je nekompromisní kastrace, ale zároveň obrovská výzva.. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“MŮŽE TO BÝT PŘÍRODNÍ JEV…“ /// Virus (či co), kterej pomocí rodičů likviduje parchanty (v USA). Hororový herecký výkony. Vtipu moc není – teda jako beru, že to celý má bejt jako vtipný, ale nejlepší gag stejně nedotáhli do konce. Dlouho je to taková trhárna, ve který zombíky nahradila levnější varianta přinášející smrt. Překvapil mě Cage. Má tam fajn dramatickou scénu, která sem snad ani nepatří. Později z toho trochu tý černý morbidity kouká, ale myšlenka je černější než provedení. A celkem ujde ta závěrečná cca 20ti minutovka. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přestala mě bavit hra na tátu a mámu. 2.) Umřel mi kámoš (a jeho máma se divně tlemí). 3.) Thx za titule „Kasparov88“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galerie (22)

Zajímavosti (4)

  • Natáčalo sa v meste Louisville, Kentucky. (Scraffy)
  • Celosvětová premiéra proběhla 9. září 2017 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Nicolas Cage v době uvedení filmu řekl, že to je jeho nejoblíbenější film za posledních deset let, který natočil. (BMW12)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno