Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Casey sa pred svojou svadbou vyberie na dovolenku so svojimi kamarátkami, pretože ju čoskoro čakajú iné povinnosti, a na kamarátky jej nezostane veľa času. Počas výletu ju poštípe neznámy hmyz, čo ale nie je ničím nezvyčajným, pretože počas horúčav je hmyz všade. Po príchode domov sa však na jej tele začínajú objavovať rôzne vyrážky a nedokáže prijímať potravu. Čoskoro zistí, že z dovolenky si priniesla oveľa viac ako len zážitky nahrané na kamere... (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nehodnotil? Vždyť jsem to viděl tak půl roku zpátky... Ale ok. Když je primárním cílem režiséra znechutit diváka, ale nemá to absolutně žádnou snahu o napětí atmosféru, mě to nestačí. Ano, gore tu je, je ho tu dost a funguje dobře. A to je všechno. Nějaký děj to vlastně taky nemá, všechny postavy mají snad IQ pod 90 (až na jednu a ta stejně umře co nejrychleji jestli si to dobře pamatuju), něco jako logika tu neexistuje ani náhodou na atmosféru můžete rovnou zapomenout. Klidně ať je to nechutné jak chce, akorát to musí mít napětí a silnou atmosféru. Což ale Bite nemá. 1* ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(63/2016) / Klasický eco-horor s nevinným "bug-bite" ako to to zvyčajne chodí. Klasický "The Fly" hmyzo-metamorfózny prístup síce funguje z pohľadu nakazenej chudery ovšem zostatok postáv dostal fakt výživne hlúpy scenár. Technicky ale prekvapivo špička, asi sem išiel budget čo mal ísť scenáristom. (3/10) ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nakoľko je Casey tesne pred vydajom, lúčenie so slobodou podniká spolu s dvomi najlepšími priateľkami počas krátkej dovolenky na jednom z menších ostrovov. Keď po návrate domov prepadne frustrácii z vážneho životného rozhodnutia, zdá sa že ju čaká jedno z najťažších rozhodnutí. Oznámiť svojmu nastávajúcemu, že nie je pripravená na manželstvo, však ani z ďaleka nebude tá najhoršia vec aká ju v blízkom období postretne. Ďalšia odroda "Thanatomorphose". Výborné masky, nápad okolo vytvárania "hniezda" potešil najviac. Klobúk dolu ako si dali záležať, lebo kamarát nekamarát, vstúpiť do takého "apartmánu" - no jebem na teba aj tvoje starosti :D Trošku som dúfal vo väčšie množstvo gore scén, ale v konečnom dôsledku "Bite" v konkurencii sebe podobným (Contracted) nijak nezlihal. Odstupom času možno ☆ prihodím - 65% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „Bite“ rozhodně není scenáristicky tak dobrý jako film „Moucha“, ale po stránce trikové je to snímek velmi povedený. Gradace přeměny, a to i ve smyslu, co je zobrazováno prostřednictvím snů, je velmi intenzívní a nekouká se na to zrovna příjemně. Tohle ale považuji za silnou stránku filmu, protože tu primárně šlo o to ukázat, jak může být podobná transformace nechutná. A to vyšlo naplno. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Bite začíná parádně, pěkné záběry z dovolené (loučení se svobodou) a kousnutím ve vodě. Po té co Casey přijede domů, začne hnít a proměňovat se v cosi co vypadá jako královna létajících brouků. Máme zde pár slušných, hnusných scén, ale že bych měl pocit že odpadám nebo, že se mi chce zvracet jako lidi při premiéře na festivalu, tak to jako vůbec. Za mě to mohlo být klidně o něco brutálnější, ale budiž. Dobrá atmosféra, potěší sympatické obsazení (všichni zde mají svůj herecký debut), holky jsou celkem šťabajzny, Casey ze začátku taky :o) Určitě ale nedoporučuji něco jíst při filmu. V rámci žánru doporučuji, chuťovka. Jinak nemusím Horory z Kanady, většinou to jsou sračky, tohle je snad první výjimka. Lepší tři *  (700. hodnocení) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (6)

  • Režisér Chad Archibald chcel už dlho vytvoriť Body Horror. Finálny impulz pre tento projekt prišiel, keď bola jeho švagriná na dovolenke v Guatemale a pokúsal ju tam chrobák. (Marceloo)
  • Film je mierne inšpirovaný hororom The Fly (1986) a režisér Chad Archibald bol nadšený, že kritici jeho film prirovnávajú k tomuto dielu. (Marceloo)
  • Ve scéně, kdy se hlavní hrdinka probere z noční můry ve vaně, má na sobě košilku na spaní. V dalším záběru, kdy kráčí ke dveřím, na které klepe domovnice, na sobě košilku nemá, jen spodní prádlo. V následující scéně, kdy se schovává do ložnice, už ji zase má na sobě. (PavelVanekArt)

Reklama

Reklama