Reklama

Reklama

Vaříme s Mírou

(pořad)
Trailer

Obsahy(1)

Další svérázná cooking show z produkce internetové televize Stream.cz, která tvoří protipól snobskému vaření Roberta Mikluše z pořadu Luxus na talíři.

„To, že se můj pořad jmenuje Vaříme s Mírou, má dvojí důvod. Jednak budete vařit se mnou (já se totiž jmenuju Míra) a jednak budeme vařit opravdu s mírou. To znamená jednoduchý rychlý jídla, který by měly potěšit i vaše peněženky. Já vařim pro normální lidi za normální peníze, a ne nějaký designový miniporcičky pro milionáře. Vaření s Mírou se prostě vyplatí," říká o svém pořadu Roman Mrázik alias Míra Hejduk. (Stream.cz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

NikoKovac 

všechny recenze uživatele

Taky skvělá kuchařská parodie. A nejen na vaření. Tohle je parodie na TV Novou zblblej národ šetřilů a patlalů. Ano, na plešatýho blba typu Ládi Hrušky, co vaří z naprostých kravin, špagety z mouky a lisu na česnek, hořčice z rajčat. Na všechny ty eidamáře, co ten českej třicetiprocentní paskvil považujou za dobrej sýr. Na všechny ty lidi, kterýma já pohrdám, co se snaží škudlit na jídle a svádí to na systém v téhle zemi se slovy, že za komunistů bylo líp. Tak přesně na tyhlety pitomce je Míra výtečná parodie. Na blbce, co svoje recepty pošlou plešounovi a "Tumáš, udělej z toho šlichtu a ještě se tím chlub ve večerních jakože zprávách a k tomu řekni pár rádoby vtipnejch keců." Na ty, co v mikrovlnce dělaj pizzu z taveňáku nebo polívku z pomazánkovýho másla. A ti, co to negativně mkomentují vždy na Streamu pod videem, to budou přesně ty potrefený husy. A že jich tam kolikrát není málo. Bravo, Míro, tohle je krásný zrcadlo průměrnýho českýho člověka. ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Pořad zábavný hned na několika úrovních. Jednou z podmínek ale je, že jste obeznámeni se třemi fenomény: Babicou, Láďou H. a dnes již velmi rozsáhlou a živou subkulturou zvanou Mimibazar. Vybrala jsem pro vás tři top mňamky 1, 2, 3 . Komentář platí i pro Luxus na talíři, pokud za výše zmíněné dosadíte Maurera, Pohlreicha a fine dining weby. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Míra je vlastně takový Jyrka Babica, jenomže se za to vůbec nestydí a okázale to dává najevo. Jeho výtvory jsou někdy opravdu síla, nicméně na jeho gothajburg dodnes s úsměvem vzpomínám. Jeho následné propojení s Luxusem na talíři a spin-off Žrouti dávalo logicky smysl, bavilo mě však číst komentáře lidí, kteří tuhle show brali vážně a nestačili se divit, co to Míra servíruje. Některé komenty jsou fakt sranda. Míra je sympaťák, jeho ostřejší humor mě vždy dokonale pobavil, takže smysl pořadu byl splněn na jedničku. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak Míra jede, budeme s ním nejen Vařit, ale později i Pařit. Připraví si pro nás několik opravdu vychytaných „lahůdek“, které pořádně prověří vaše žaludky. Nicméně i Láďa Hruška musel slintat z těch jeho levných receptů. A co teprve milovníci kečupu, bez kterého se prostě neobejde skoro nic. Je libo sváteční gulášek, špagetobuřt nebo Tatarák ze salámu? Přejeme dobrou chuť a nezapomeňte na kýbl (když budete zvracet…). Osobně jsem však upřednostňoval pokračování - Paříme s Mírou. Takové Vysočinzáno, Tomiova koule, nebo Ztopořánek – to prostě pijou správní chlapi. Tož na zdraví ogaři… ()

Hopeman 

všechny recenze uživatele

Taky dobrý...jen trochu víc přitvrdit (jak tady někdo poznamenává) sice se to plátkům zlata nevyrovná, alespoň zatím ...ovšem ten potenciál to má a určitě si to najde svý nasr..ý diskutéry....bože jak já ty lidi miluju, jako slepý zmatený myšky v bludišti....u mě dobrý! :-) _____________________________________________________________________________________________ PS: Náhodou Pizza fakt chutná a levná(i pro vegoše) a tataráček libovej a za kačku ! .....jednou mě kamarád učil Mírovský karbanátky (nebo z Valdic) a byly fakt zadara a skvělý ...stačí vám jen strouhanka, voda (v dražší verzi vajíčko) uhněteš hodíš na pánev (když máš olej dáš olej) voprahneš ...posolíš a máš baštu .....hergot já mám hlad...:-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama