Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Bulvární fotografové roztáčejí mediální kolotoč. Diana s Dodim spolu tráví čím dál víc času a Charles připravuje odvetu – rodinné focení se syny. (Netflix)

Recenze (3)

fafejt001 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak  tady  se  fotografové  ukázali  ve  své  nahotě .  Jde  jim  ,  mnohým ,  jen  o  co  nejlepší  snímek  Diany   ,  a  je  jedno  za  jakou  cenu .  Prostě  hnuuus .  SORRY .  Z  toho  by  byl  každý  na  palici  ,  z  toho  šmírování  .  Hlavně  ten  jeden  ,  co  je  fotil  ze  člunu .  Pak  to  prodá  do  tisku  a  má  na  nájem .  HOVADO .  Opět  sorry . Ke  konci  jejího  života  našli  s  Charlesem  ,  alesponˇ  v  něčem,  společnou  řeč . ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvé dve časti som si pozrela v jeden večer, tu mi vadilo asi len to, že u The Crown som zvyknutá na dlhé aj nad 50 min epizódy a táto je taká krátka. Ale stále veľmi veľmi dobré :). Asi mám radšej, keď sa pridávajú nové časti týždeň po týždni, takto to človeka láka pozrieť si všetky 4 diely naraz, hmh, čo je vlastne len dôkaz, že THE CROWN je super kvalitný seriál na vysokej úrovni. ()

Reklama

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že autoři to pořád mají v sobě a dokážou udělat zatraceně dobrou epizodu. Koruna nemůže bejt stejná v šestý sérii jako byla v první, dynamika se mění s dobou, a zatímco v pátý sérii to vyřešili dost katastrofálně, v šestý si asi konečně uvědomili, že k 90. letům nemůžou přistupovat stejně jako k šedesátým. Dialogy jsou skvělý a těší mě, že se z Charlese a Diany nakonec stali dobrý kamarádi. Hezky se to prolíná s kontrastem dvou fotografů. Jediný, co mi chybí, je politika, která mě v prvních sezónách dost bavila a teď trochu trpím nedostatkem, protože od pátý série je jí minimálně, jednou dvakrát se objeví v nějaký scéně premiér a tím to hasne. Nevěřím, že by se v tu dobu nedělo v Británii nic zajímavýho, protože politika je přehled bizárů v každým století. Hodnocení: doufám, že brzo dostaneme i víc Williama a Harryho/10 ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama