Reklama

Reklama

Fullmetal Alchemist – hledání kamene mudrců

  • Japonsko Hagane no renkindžucuši (více)
Trailer 4

VOD (1)

Alchymista Edward Elric hledá způsob, jak vrátit bratru Alovi jeho tělo. Pozorně ho přitom ale sledují záhadné příšery a taky armáda, která je u moci. (Netflix)

Diskuze

UncleMorty

UncleMorty (hodnocení, recenze)

a evidentně třetí film s názvem: The final alchemy bude začátkem přístího roku

na příspěvěk reagoval Zíza

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Gallienus

Určitě to bude osekaný příběh, ale myslím si, že tam budou nové věci, které ještě nikde nezazněly. Nasvědčuje i tomu fakt, že se zatím počítá s jedním filmem. Možná budou další (jako to bylo u Kenšina), ale to se podle mě uvidí na základě úspěšnosti u diváků. Pokud to vydělá dost, tak asi budou další díly (a rovnou hned dva, nějak se v Japonsku tahle praktika zalíbila). Ale tohle by měl být film s uzavřeným příběhem, protože je to tak i prezentováno. Když bude dílů víc a budou dobré... good for us. ;-)

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

fallanga , Zíza

Z těch kladných asi opravdu vypadal Mustang nejuvěřitelněji, ale hlavní hrdina moc ne, nicméně velmi rád se budu mýlit.

Nemám dost info. o filmu, nikde však není napsáno, že bude jeden a děj nemusí být ukončen, třeba počítají s pokračováním a půjde o víceméně o (osekanou) kopii jednoho ze seriálů, protože přicházet s novým příběhem není zrovna záruka úspěchu...

na příspěvěk reagoval Zíza

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

Gallienus

Pochybuju, že to bude nějakou verzí. Je to film. Poměrně krátké médiu, tak tomu uzpůsobí i příběh a podle mě hodně věcí vynechají, zkrátí a předělají, takže to bude zase něco nového. Což je fajn. Prostě nový příběh bráchů Elricových. ;-)

na příspěvěk reagoval Gallienus

Gallienus

Gallienus (hodnocení, recenze)

Těžko předem od filmu čekat zázraky, nicméně hanit ho hned by nebylo dobré, mně se trailer líbil, herci co hrají kladné postavy sice neoslnili, ale záporáci se mi líbí, hlavně Jasuko Macujuki v roli Lust, mám ji zaškatulkovanou z Oddanosti podezřelého X, tak jsem zvědav, jak se s rolí popere... Envy také vypadal v traileru dost dobře.
Film bude verze z 2003 nebo 2009? Ten první jsem neviděl, vím však, že jsou dějově oba příběhy odlišné...

na příspěvěk reagoval fallanga, Zíza

SK4ldA

SK4ldA (hodnocení, recenze)

levtomas1998

Videl jsi vubec to anime ? Vetsina postav jsou Europoidi, krome Scara a jeho lidi(neco jako arababove) je tam jeste jedna Asiatka(jmeno si nepamatuju). To je stejny jako by jsi mel v umuceni krista jenom Negroidní rasu, i kdyz dejme tomu cas a mozna ito prijde. THX fucking PC

levtomas1998

levtomas1998 (hodnocení, recenze)

fallanga

FMAB se neodehrává na zemi, je to prostě jiný svět, takže Ed není Evropan, protože v tom světě žádná Evropa není. Manga vznikla v Japonsku, oba seriály vznikly v Japonsku jakbysmet, nevidím sebemenší důvod, proč by měl být problém, že i filmová hraná verze bude Japonská, to dá rozum. Ještě aby to předělávali američani, to by to dopadlo. (viz. Dragonball Evolution).

na příspěvěk reagoval SK4ldA

Zíza

Zíza (hodnocení, recenze)

fallanga

Tak jsem si prošla tvé hodnocení japonských věcí, ale moc hraných věcí jsem tam neviděla. Na jakém základě tvrdíš, že Japonci neumějí hrát? Nebo jsi raději nic z hraných věcí, ač jsi jich viděl stovky, nehodnotil? I v těch, podle kolegy gaurona666, „stupidních seriálech“ se najdou výkony, které by leckterý ehm zasloužilý ehm americký herec záviděl. Tedy podle mě. Ale co já mohu vědět, zase jsem toho tolik neviděla.

gauron666

gauron666 (hodnocení, recenze)

Ono je ti to tak strašně jedno, nechceš to napsat ještě desetkrát třeba v jedné větě. Ono je to určeno pro Japonce, ale ty prostě vyžaduješ bílého blba, ale je ti to přeci jedno, tak co tady vůbec děláš? Proč píšeš ty svoje moudra. Na takové lidi jako jsi ty ani já nereaguji, anime klauni co sežrali moudrost světa. Jenom náhodou jsem se sem podíval po pár letech a koukám, že se nic nezměnilo. Co ty víš o Japonském herectví a divadelní tvorbě? Já se o to zajímám přes 15 let a nikdy bych si nedovolil je soudit, protože to má takovou historii a hloubku, že bych potřeboval mnohem delší život, abych vše pochopil. A takový šašci jako ty tady budou vykládat, že Japonské herectví je špatné. Co znáš, že to můžeš tvrdit, viděl jsi pár stupidních seriálu a hned si expert a nebo se snad pletu a také se o to velice zajímáš, tak mě pouč rád si vyslechnu fundovaný názor kolegy. Promiň, že to musím říct, ale jseš děcko možná z toho vyrosteš a pak pochopíš, že když je něco jinak tak to neznamená, že je to špatné. A jestli končíš nebo ne je mi opravdu buřt.

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

gauron666

Nejdříve jsem chtěl nějak smysluplně odpovědět, ale myslím, že vím, kam by ta konverzace vedla. Konverzace s někým, kdo začíná urážkami nikdy nikam nevede. Takže krátce, Japonci prostě neumí hrát. Existují výjimky, ale obecně jim to prostě moc nejde. Nikde jsem nenapsal, že mi nevadí, že v Na hraně zítřka je hlavní hrdina Američan. Jen, Cruise umí hrát. Takže to nedopadlo tak špatně. A že je to určené pro Japonsko? To je mi naprosto jedno. Je mi jedno, pro koho je to určené. Je mi jedno, jaký to má rozpočet. Zajímá mě jenom výsledek a pokud Eda hraje Japonec, tak je to první hřebíček do rakve. A tímto končím. Leda by jsi se uklidnil a byl ochoten vést normální konverzaci.

na příspěvěk reagoval Zíza

gauron666

gauron666 (hodnocení, recenze)

A jako koho to zajímá, že Ed je evropan, je to japonský a můžou tam dát koho chtějí. Dělají to tak všichni nějak jsem si nevšiml, že v např. americké kopii Ghost in the Shell hrála asijská herečka, ne dali tam bílého žida, jistě ale víš že Motoko je národnost Japonská a nebo ta blbost s Cruisem, to je to samé. Dělají to tak všichni pro koho je jsou tyto filmy primárně určeny. Tento film je určený pro Japonsko tak nevím, proč by se Japonci měli koukat na nějakého joudu z Evropy. Počkej si až ti to předělají Američané tam se dočkáš. A jinak o Japonském filmovém průmyslu víš evidentně velké prd, Mám rád takové lidi, koukají jenom na anime srance a myslí si že už znají celé Japonsko, komické.

na příspěvěk reagoval fallanga

fallanga

fallanga (hodnocení, recenze)

A je to tady zase. Zase tam cpou Japonce, přestože Ed je Evropan. Chápu, že to pochází z Japonska, ale kromě toho, že Japonci prostě neumí hrát a měli by se držet animace, tak Ed je Evropan. Znamená to, že Linga bude hrát Němec? Takový Arnie by mohl být skvělý Ling. Nebo spíše Old-man Fu. 

na příspěvěk reagoval levtomas1998

kelto44

kelto44 (hodnocení, recenze)

Veľmi sa na to teším, snaď to nebude pohroma a dám tomu aspoň 3*

Uživatel Grindor smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama