Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jack a Rebecca vezmou děti, které už se chystají na vysokou, nakupovat nové oblečení. Kevin se po propuštění z odvykačky nastěhuje k matce, aby dal do pořádku jejich napjatý vztah. Pořád si nemůže zvyknout, že Miguel je teď jejím manželem. Kate se Tobymu přizná, že se od potratu potají krmí sladkostmi. Skamarádí se s Madison z podpůrné skupiny a nakupují spolu svatební šaty. Randall pátrá ve Williamově minulosti a stále nepracuje, což Beth začíná vadit. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4 - 4,5*. Kazda jedna veta v This Is Us ma vyznam, ani jedno slovo nie je zbytocne vyslovene. A taka banalitka ako nezabudnut kupit baterky sa na konci epizodky ukaze ako velavyznamne!!! Kym sa ale k tomu Jackovi dostaneme, zatial serial rozvija dalsie pribehy, kde sa sucastnost a minulost pekne prelinaju a vzdy ide aj o rovnaku temu:-). Originalita a jedinecnost je tiez v tom, ze aj ked hlavna ci vedlajsia postava zomrie, v seriali "hraju" dalej! Pacilo sa mi, ako Miguel popisal vztah Rebeccy a Jacka " there was no Rebecca, no Jack, they were one, there was only Rebecca & Jack". Krasa. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po silných dvou dílech docela kvalitativní pokles. Každopádně ten drobný úsměv na tváři z netriviálního vyprávění zůstává. Kevin se po propuštění z léčení nastěhuje k matce a pořád trochu bojuje s tím, že je tam i Miguel, ač je roky jejím manželem. Randall se zase pro něco zapáleně nadchnul: pátrá ve Williamově minulosti. Což ho nakonec přiměje koupit sešlý činžovní dům. ()

Reklama

Galerie (19)

Reklama

Reklama