Reklama

Reklama

Zákon přitažlivosti

  • Irsko Laws of Attraction (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Audrey Woods (Julianne Moore) a Daniel Rafferty (Pierce Brosnan) patří v newyorském právnickém světě mezi špičkové specialisty na rozvody. Jednoho dne stanou proti sobě: Daniel zastupuje rockovou hvězdu Thornea Jamisona, Audrey jeho nespokojenou manželku Serenu. Klienti proti sobě vedou otevřenou rozvodovou válku, v níž hraje důležitou roli i zámek v Irsku. Jejich právníci zachovávají profesionální dekorum maskující bouřlivou antipatii. Elegantní Audrey je chladně upjatá, neurotická a striktně se drží zákonů, Daniel je ironik a požitkář a kravatu může mít správně uvázanou jen omylem. Právník je ovšem brilantní. Co se stane, když se tihle dva profesionálové, kteří neumějí prohrávat, do sebe proti své vůli zamilují? A co udělají, když se jednoho rána probudí po divoké noci v nefalšovaném irském stylu a zjistí, že mají na rukou snubní prstýnky? (Magic Box)

(více)

Recenze (135)

Filmkabi.net (Ondřej Lipenský)

"Zákon přitažlivosti je v žánru romantické komedie hezký průměr. Nepřináší sice nic, co by tu dříve nebylo, ale ani není vyloženě špatný. Nevidím tedy mnoho důvodů, proč tomuto filmu věnovat dvě hodiny plného soustředění v kině, když u něj doma můžete například, jak už jsem poznamenal výše, žehlit.…"

Filmpub.cz (Michaela Klečková)

"Pierce Brosnan je zpočátku jako bezskrupulentní starý mládenec, který neváhá vytáhnout v nejnevhodnější chvíli trumf z rukávu, resp. Audreyiny kalhotky z kapsy před zraky celé soudní síně. Rozpustilý a vcelku zábavný. Jenže nikdo už vám nevysvětlí, proč takový fešák nemá manželku, děti, závazky,…"

Filmweb.cz (Tomáš Chvála)

"Zákon přitažlivosti je průměrným počinem svého žánru, který neurazí, ani nenadchne. Čerstvě zamilovaní si film užijí s připitomělým úsměvem, svírajíce přitom ručku své vlastní drahé polovičky a doufajíce, že po promítání se jim doma za kino příjemně odmění. Náročnější diváci si doma raději hodí…" více

Tiscali.cz (Stanislav Buzek)

"Zákon přitažlivosti měl jistě na víc: mohl zaujmout hlubší nostalgií středního věku, kdy průnik pracovních a soukromých záležitostí vede k životnímu nadhledu. Producentovi i hlavnímu představiteli Brosnanovi však stačilo natočit příjemnou romantickou komedii, což také není málo. Postavy obou…"

Reklama

Reklama