Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zatímco se bývalý mariňák Frank Castle snaží vyrovnat se svou traumatickou minulostí, bere zákon do vlastních rukou. (Netflix)

Recenze (43)

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvelácká stáj Netflixu přinesla několik seriálů, z nichž jsem kdysi viděl první řadu Iron Fista a Defenders. Ani jedno z toho mi neoslovilo natolik, abych dal šanci zbytku souvisejících, Punisher ale vždycky ze zbytku dost vybočoval a konečně přišla šance jej zkusit. Možná roky jsem neviděl ryze akční seroš a ta změna je vítána. ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasicky pomalejší tempo, jako vždy na začátku Marvel/Netflix seriálů, ale později to nabere grády, proto si taky nějakou tu hvězdu musím nechat do zásoby. Jinak jsem více než spokojený - hudba skvělá, Jon Bernthal zrozen pro tuhle roli, jeho mluva, vystupování... A Gnucciové přijdou brzy na scénu. V tohle jsem hodně doufal. Jen škoda, že v roli poldy nejspíš neuvidíme detektiva Soapa. A úvodní znělka je znovu a opět dokonalá. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo už zná Franka z Daredevila, ten má velmi dobrou představu, co se bude dít. Jestliže doteď poháněla Franka pomsta, šmrncnutá veteránským komplexem z války, tak teď, když už pobil všechny, kteří měli podíl na vraždě jeho rodiny(a dalších x lidí, kteří si to podle něj zasloužili), se pokouší začlenit do "normálního" života-přežívat bez zabíjení. No a protože je to seriál, tak je jasné, že se to začleňění zvrtne a Frank bude opět dělat to, co mu jde nejlépe. Skvěle natočené, napsané, Jon s přehledem seriál utáhne a to u toho nemusí ani mluvit...prostě zatím je to veleslibný rozjezd seriálu, který jistě nabídne mimo akční řežby, také inteligentní zápletku. A jako bonus navíc...parádní hudba na konci... . Těším se na další díly. Ostatní šašky z Defenders si nechám ujít, nebudu si po Daredevilovi kazit chuť. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jon Bernthal ma prekvapil! Rovnako tak technická vyspelosť, nápaditosť v strihu a použitá hudba! Atmosféricky to šľape na 110%. Dokonca aj tá otrepaná, sto krát premletá mini-zápletka bola svojim spôsobom zadosťučiňujúca. Ale popravde potešilo ma, keby sa do budúcna tvorcovia takým klišé vyhýbali čo najviac. Úplne ma nenadchli ani akčné scény, ktoré sú zatiaľ akési nesvoje a jemne chaotické. 3,5* ale pre tento krát zaokrúhlim hore. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle se mají točit seriály! A může si to dovolit jenom Netflix, protože ví, že si lidi hned pustí další díl. Kladivo z teaserů mě příjemně zahřálo u srdce. První díl je postavený na odhodlání Franka držet se dál. Zajímavé, i bez toho, aby řekl jediné slovo, vy to v tom ksichtu vidíte. Hrát ho někdo jinej, nevím, nevím. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama