Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V odvážné komedii Holky na tahu uspořádá pětice nejlepších kamarádek z vysoké školy (v podání Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilany Glazer a Zöe Kravitz) víkendové setkání po deseti letech v podobě divoké dámské jízdy v Miami. Jejich nespoutané řádění ale nabere překvapivě zlověstný směr poté, co se jim nešťastnou náhodou podaří zabít striptéra. Zatímco se v nastalém zmatku pokoušejí přijít na to, co si počnou, zažívají další a další bizarní příhody, které je v průběhu celé noci sblíží více než kdy předtím a pomohou jim zvládnout situace, ve kterých na podpoře přátel a kamarádů záleží nejvíce. (Falcon)

(více)

Diskuze

De Large

De Large (hodnocení, recenze)

Odpad ! Videl som to v cine-maxe v rámci akcie "Babská jazda" 13.6. v Košiciach. Úplný odpad, filmová stoka. Nevytiahla to žiadna herečka, scenár, ani trápne vtipy. Zbytočne vyhodené peniaze.

na příspěvěk reagoval Dragovit

Dragovit

Dragovit (hodnocení, recenze)

kekesko

To záleží na tom, jestli je to film o zdivočelých středoškolačkách, nebo o znuděných třicátnicích lačnících po rozptýlení. Myslím, že druhá možnost je ta správná, ta první by samozřejmě byla špatně.

 (hodnocení, recenze)

kekesko

Stará?? Však má 32 let. A nejsi náhodou ty starý na to, aby si tu psal takové píčoviny?

na příspěvěk reagoval Dragovit

Uživatel cuish smazal svůj příspěvek.

Natt

Natt (hodnocení, recenze)

Tu je vidno ako je skarletka "skareda".  Zas "good for her"  , vyrovnava to s osobnostou. Tj. sanca pre vsetkych mozte bty sexy ak ste skaredy po telesnej stranke :o

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

Reklama

Reklama