Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nebezpečné vztahy na nás číhají na každém kroku, ať už jde o vztahy v záporném slova smyslu, tak i v tom kladném. Lidé mohou mít krásné vztahy, do kterých však mohou vstoupit nepřejícné osoby. Anebo když jde tzv. do tuhého, lidé se mohou hádat, ať už doma nebo v práci, a v tu chvíli se takový vztah stává nebezpečným... Nový pořad TV Barrandov tak tedy není pouze o vztazích mezi partnery, ale o vztazích všeobecně, o vztazích, do kterých se člověk denně dostává a musí je řešit. Samotná talk show v prostředí českých televizí v tomto kontextu prozatím nemá obdoby, protože v něm budou skutečné lidské příběhy, emoce a konfrontace, které navíc podpoří publikum v sále. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (219)

Eterninox odpad!

všechny recenze uživatele

Snaží se to tvářit jako seriozní, upřímné, a dokonce napínavé rozhovory, které mají rozkrývat temná zákoutí lidských duší a životů. Přitom jsou to ale vyumělkované bulvární žvásty, které sice sem tam mají dobře míněné morální poslání, ale skoro ze všech myslitelných hledisek představují naprosté dno televizní tvorby. Když si vzpomenu, že kdysi dávno jsem měl Musila za respektabilního talk-show moderátora, je mi z toho teď stydno. 10% ()

apollines odpad!

všechny recenze uživatele

Srdce mi krvácí nad těma chydákama, které tenhle ... hmmm .... pořad? ... přilákal k televizi. Já tušil, že něco jako špatná produkce existuje, jen jsem netušil, že budu mít tu smůlu a zahlédnu to v té mizerné televizi. Jen doufám, že dcerka tu televizi rozfláká dřív, než budu mít opět tu smůlu něco podobného vidět! Já to nejsem schopen ani z recese ohodnotit. Prostě ne. ()

Reklama

ForGump odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím co tím Barrandov chce zase říct. Chce kopírovat Áčko nebo Saunu ? Jenomže tyhle pořady byly svým způsobem autentické a dalo se jim věřit. To co se děje zde je velmi špatně secvičené ochotnické divadlo, které uvádí vševědoucí Honza Musil. A o co šlo: Rodiče, kteří neví, co se svým pubertálním synem, který se uzavřel do bubliny, se hádají s jeho dívkou, jež vypadá jako šmoula, studující medicínu a hádají se opravdu závažně (třeba o marihuaně) :D :D. Navíc diváci v publiku jsou opravdu rozhořčení z této debaty... a především asi dobře zaplacení. HAHA. Jsou věci, co se musí vidět, proto se podívejte, co je u nás možné. Musím říct, že hranice bizarnosti se opět posunula. Barrandov forever. Teď už jen závěrečná otázka: Tchyně nebo Nebezpečné vztahy ? Ano otázka z jiné dimenze. 0% P.S. Pokud se v závěru ukázalo, že všechno byla jen komedie, tak se velmi omlouvám a beru všechno zpět. ()

Jara.Cimrman.jr odpad!

všechny recenze uživatele

"Tam kdyby s váma seděl psychiatr, tak vás okamžitě všechny zavře do blázince." Jasně sektáři patří do blázince a měli by se tam potkat s celým týmem, který připravil tento "skvělý" pořad. Všichni protagonisté totiž působí přirozeně asi jako ajťák s kosmonautem v pralese a mě by zajímalo, z které putyky byli draftováni. Nebo raději ne. A i když nerad mečím s davem, tak tady opravdu nedokážu najít důvod, proč bych měl s odpadem váhat. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Upřímně, na "Nebezpečné vztahy" se dívám, protože se u nich vždycky neskutečně pobavím nad fantazií scénáristů, ale moralizující Honzík Musilů, psycholog s doktorátem snad ze všeho, z čeho doktorát mít lze, by se měl zamyslet, do jaké karikatury? kreatury? se stylizuje. A to jsem ho kdysi dávno v dobách "Áčka" měla ráda, fuj. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama