Reklama

Reklama

Tři kamarádi, Honza, Petr a Karel, uspořádají v bytě párty, na kterou si kromě pizzy objednají i luxusní prostitutku Nicol. Ta se však předávkuje kokainem a zemře. Zděšení mladíci netuší, jak si se situací poradit. Nicolin pasák Iggy dá raději od všeho ruce pryč. Poslíček s pizzou nebo osamělá neukojená sousedka mladíkům samozřejmě starosti spíš přidělají, než aby jim pomohli. Po vzrušené debatě se kamarádi rozhodnout zbavit těla. Jenže napřed musejí sehnat auto. To se jim nakonec podaří, ale jejich problémy tím zdaleka nekončí. Vychytralý podvodníček totiž prodal mladíkům vůz nájemného zabijáka, který se ihned vydává po jejich stopách... (Magic Box)

(více)

Recenze (269)

Easykk 

všechny recenze uživatele

Osobně nechápu hodnocení asi poloviny účastníků..protože ohodnotit Brak jako brak :) je sice příhodné názvem, ale né obsahem. Uvědomuje si někdo vůbec, že to je vesměs studentský film…že si ten film dělá totální srandu z ostatních filmů a spousty zaběhnutých filmových klišé…že to je vlastně svým způsobem parodie…vždyť už jen obsazení Jirky Korna do role zabijáka Vás mělo trknout k tomu, že si z Vás tenhle filmek dělá ,,prdel,, :)) A spousty skvělých hlášek k tomu….,,Adéélečko moja, nechceš svézt?,, ,,Vona to ze mě pozná, to ucejtí..se mě zeptá..tys šukal s mrtvolou..,, To je prostě nej...a taky v tom tkví síla tohohle filmu, dělat si srandu ze sebe, všeho a ze všech.. a o tom to je…neberte ho TAK vážně lidičky probůh :))) ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

Tohle je katastrofa. Určitě se nejedná o nejhorší český film, ale je to trapné, až to bolí. Koukat se tam dalo jen na Korna a Štěpánovou. Valná většina herců a hereček byla tak umělá a nedůvěryhodná. To snad dělali casting na ta největší herecká dřeva, ne? Aspoň tam ale hrála dobrá hudba a na začátku jsem se parkrát zasmála. ()

Reklama

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Vezmi to nejstrašnější a nejtrapnější, co se v luzích a hájích českého herectví pohybuje, zalij to trapnými hláškami, kecama o hulení, hulením, mrtvou kurvou, posyp Kornem a Viktoříkem, kteří hrají, jako když prdí, zamíchej, zatřepej, a máš...brak. Vlastně BRAK. Strašlivej! Kdyby tam alespoň ty prima hvězdičky nesraly ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Presne to, čo sľubuje názov. Ale nie, nedám odpad, pretože tvorcovia vytvorili presne to, čo chceli vytvoriť. So všetkými trápnymi scénami, amatérskymi hercami a niekoľkými momentami, ktoré stoja za pozornosť. A vidieť Paulu Wild v „slušnom“ filme tiež nie je bežná záležitosť. ()

Musak 

všechny recenze uživatele

Docela me prekvapuje, ze na tenhle film je tolik negativnich recenzí...ale asi je to proto, ze vetsina lidi bere Brak prilis vazne a ne jako parodii na uplne vsechno...Brak je film, ktery je v ceske kinematografii necim naprosto originalni...asi v tom ze vetsina hercu nejsou zadny profici ale obycejni kluci ze Zlinske filmove skoly. ...Nevim jak ostatnim ale me vetsina ceskych filmu prijde jako by byla delane podle jedne sablony a prave Brak se naprosto vymyká Videl sem ho vic nez 10x a vzdycky sem nasel neco co driv ne...napriklad kdyz prijizdeji na misto kde budou pit tequilu, tak zaber na auto jak prijizdi, je pozpatku (a takovych malickosti je tam spousta)...kdyz pridam hlasky ktery se pro mnoho lidi v mem okoli stali naprosto kultovnimy..a ze jich ve filmu je v skutku nespočetně, pak výbornou kameru a to vše podpořený dokonale vybranou muzikou, tak proste musim dat 5 hvezdicek! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Film vznikol v spolupráci s Vyššou odbornou školou filmovou a spoločnosťou Whisconti. Týmto projektom dochádza k naplňovaniu zámeru spoločnosti produkovať popri klasických filmoch tiež dlhometrážne nízkorozpočtové filmy s maximálnou účasťou mladých talentovaných tvorcov a technikov. (Smok)
  • Producentom debutového filmu Karla Spěváčka je akciová spoločnosť Ateliéry Bonton Zlín. (Smok)
  • Natáčeno v okolí Zlína, v Luhačovicích a bývalém lomu Drysice. (M.B)

Reklama

Reklama