foto

Antonie Talacková Barešová

  • nar. 27.7.1978 (41 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lída Baarová
2007 V hlavní roli (TV film)
2005 Jasnovidec (TV film)
O ševci Ondrovi a komtesce Jůlince (TV film)
Černá karta (TV film)
2002 Brak
1999 O bojácném Floriánkovi (TV film)

TV seriály

2019 Čechovi (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Specialisté (TV seriál)
Osudová chyba (S03E23)
2018 Rodinné vztahy (TV seriál)
2017 Kapitán Exner (TV seriál)
Bláznova smrt - 2. část (E12)
Bláznova smrt - 1. část (E11)
Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (S01E11)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Palebná síla (S02E07)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Smrt novináře (S01E13)
Cirkus Bukowsky (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2012 Vyprávěj (TV seriál)
Autostop (S03E23)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Můj velký den (S01E15)
Promoce (S01E10)
Ode mě to nemáte! (S01E09)
další epizody (10)
2007 Trapasy (TV seriál)
2004 Pojišťovna štěstí (TV seriál)

Dokumentární

2019 Vinohradská sto desátá (TV film)

Divadelní záznam

2012 Dámský krejčí (divadelní záznam)
2008 David a Goliáš aneb Pepička to zařídí (divadelní záznam)