foto

Jan Plouhar

  • nar. 14.3.1982 (37 let)
    Frýdek-Místek, Československo

Biografie

Jan Plouhar je český herec, velmi výrazný typ se silnou mimikou, charismatický, vystudoval Janáčkovu konzervatoř, má za sebou angažmá v Moravském divadle v Olomouci, v Divadle Petra Bezruče (Ostrava) a v Divadle Rokoko (Praha). Relativně zkušený filmový a divadelní herec (film Zatracení, Útěky, Každý den karneval, řada filmových a divadelních rolí).

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2019 Kukačka (studentský film)
2018 Rašín (TV film)
Trojí život (TV film)
Úsměvy smutných mužů
2017 Zádušní oběť (TV film)
Špindl
2016 Hlas pro římského krále (TV film)
Pirko
Slíbená princezna (TV film)
2015 Jan Hus (TV film)
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
Místa
2013 Hořící keř (TV film)
2012 Occamova břitva (TV film)
Záblesky chladné neděle
2010 Doktor pro zvláštní případy (TV film)
Jseš mrtvej, tak nebreč (TV film)
PIKO
2009 Proměny
2008 Vlna (TV film)
2007 Nesmělý Mikeš (TV film)
Tři srdce (TV film)
2006 Tajemství Lesní země (TV film)
Teď jsou šťastní (studentský film)
2005 Každý den karneval (TV film)
Rajónové blues (TV film)
2004 Když chcípne pes (TV film)
2003 Kobova garáž (TV film)
Útěky (TV film)
2002 Brak
Zatracení

TV seriály

2020 Slunečná (TV seriál)
Pomsta je sladká (E09)
Byznys století (E08)
Pohádková babička (E07)
další epizody (9)
2019 Sever (TV seriál)
Nepřátelé státu (E03)
Střet zájmů (E02)
Pomáhat a chránit (E01)
Specialisté (TV seriál)
Otázka cti (S04E04)
Policie Modrava (TV seriál)
Nešťastná láska (S03E05)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Smrt favorita (S02E06)
Krmelec U Muflona (TV seriál)
Velikonoce (E07)
Modrý kód (TV seriál)
Volný pád (S03E25)
Zpívej, Slavíku! (S03E21)
Manželské překvapení (S03E20)
další epizody (15)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Hazard s havětí (S02E08)
Ženské zbraně (S02E07)
2017 Specialisté (TV seriál)
Vražda taxikáře (S01E02)
Spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Svět pod hlavou (TV seriál)
1983 (E10)
Stín kapradiny (E01)
2016 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Zbabělý sebevrah (S01E04)
Já, Mattoni (TV seriál)
Císařovna (E08)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
S.E.D.M.E.R.O. (S01E07)
2015 Reportérka (TV seriál)
V souboji (E03)
V plamenech (E02)
Nad první kauzou (E01)
Vraždy v kruhu (TV seriál)
Mrtvý v síti (E10)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (S01E07)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Legionář (S02E03)
2009 Odsouzené (TV seriál)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Rodinná pouta (TV seriál)

Dokumentární

2003 Auto je zbraň

Divadelní záznam

2016 Zkrocení zlé ženy (divadelní záznam)