Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti korporace bojují s nezávislými státy o poslední zásoby energetických zdrojů. Mladý inženýr jménem Renton (Robbie Amell) a jeho přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) se snaží zachránit experimentální technologii pro výrobu energie, která může ukončit všechny války. Shodou okolností tato technologie vytváří smyčku času, kvůli které stále prožívají útok na jejich dům. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (78)

elanius 

všechny recenze uživatele

(103/2016) / Zábavné ultranízko rozpočtové scfičko na tému time-loop. Doslova od prvej sekundy sa ide rovno na vec čo je super, ale trochu nakoniec chýba väčší priestor pre rozohranie zaujímavejšieho deja. Herci hrajú docela primerane okolnostiam, bál som sa, že pre nízke náklady budú slabým článkom. Dobrá oddychovka od Netflixu. (6/10) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Lacnejšie to snáď už ani byť nemohlo, na druhú stranu tak ale vynikne celkom slušná prepracovanosť scenára. Tvári sa to dlhšiu dobu ako kópia Edge of Tommorrow, aby to nakoniec malo možno ešte viac spoločné s nerozlúsknuteľným Primerom. Námet by sa ujal aj pre celý seriál, v ktorom by sme mohli viac nazrieť do zaujímavo načrtnutého fikčného sveta neveselej budúcnosti. Celý film sa okrem niekoľkých exteriérových záberov odohráva v niekoľkých interiéroch, pričom jediný veľký celok v závere zbytočne pribrzdí našu fantáziu, pracujúcu po celý čas na plné obrátky. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá sci-fi jednohubka, která využívá sci-fi nápad starý, jak zákon Boží a rozjíždí nekonečnou časovou smyčku, ve které se děje plno špatností na dvou dobrých lidech. Seriál Hvězdná Brána touto myšlenkou vytvořila s O´Neillem jeden z nejzábavnějších dílů seriálů vůbec. Tom Cruise byl s tímto nápadem součástí jednoho z nejlepších sci-fi blockbusterů desetiletí – Na hraně zítřka. A Netflix z toho udělal takový sympatický pokus, který neurazí a v kontextu s tím, jak se Netflix staví ke sci-fi obecně, spíše i těší. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Rychlé vržení do děje filmu, který příjemně šlape a při jehož sledování si ani příliš nevzpomenete na Murrayho s Cruisem. Za malý peníz docela hodně muziky, jen ty hlavní postavy by mohly být o něco výraznější a jejich hašteření by se nemuselo každých pět minut slovo od slova opakovat (nesouvisí se zápletkou filmu). ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Člověk občas musí zabrousit do vod průměru, aby možná objevil klenot, který zrovna mu přesně sedne. V případě ARQ tento můj výlet skončil tak, že jsem dostal totální a absolutní....průměr. Nebudu zlej a nebudu přemýšlet nad tím, o kolik horší je to než Edge of tomorrow (nehledě na rozpočet, akci, efekty a všechno), nebudu rozpitvávat, jak to moc nedává smysl a jak to moc netěží z hlavní premisy. Nebudu mluvit o nesympatičnosti hlavního hrdiny a pointě nepointě a dám tomu přesně 50 %, tedy slabší tři časové smyčky a řeknu vám, že jestli chcete nenáročný sci-fi o časohrátkách, tak si to můžete pustit a asi nebudete vyloženě nasraní...nebo si radši znovu pusťte Edge of tomorrow a budete spokojení. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Torontu, přibližně 19 dní. (Martrix)

Reklama

Reklama