Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti korporace bojují s nezávislými státy o poslední zásoby energetických zdrojů. Mladý inženýr jménem Renton (Robbie Amell) a jeho přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) se snaží zachránit experimentální technologii pro výrobu energie, která může ukončit všechny války. Shodou okolností tato technologie vytváří smyčku času, kvůli které stále prožívají útok na jejich dům. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (78)

warrenur 

všechny recenze uživatele

Kedze som videl aj Edge of tomorrow aj Before I fall a tiez Boss level, prisiel mi tento film ako uplna recyklacia vyuzivania casovej slucky z tychto kuskov. A teda ma film svojim spracovanim nezaujal, ba dokonca mi pripadal obcas kvoli dialogom az amatersky. Kto ste videl aspon dva so spominanych vrchnych kuskov, absolutne nic vas neprekvapi. A to je ich podstatne viac, len si narychlo dalsie nevybavim. Cajicek. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Netflixáckej mix Edge of Tomorrow a Hromnic je v podstatě jen odpovědí na módní time travel vlnu. Nemá velkorozpočtový triky, herce, akci, výpravu... vlastně nemá velkorozpočtového vůbec nic, ale má příjemnej netflix look, kameru a samozřejmě tempo. Od začátku do konce se ani na minutu divák ani ústřední dvojice nezastaví, scénář dávkuje další a další zákruty časové smyčky, přidává k obvyklému tématu pár novinek (bez spoileru bych to popsal asi tak, že někdy ty chyby opakujeme ve dvou, třech, čtyřech, pěti lidech...), aby to nakonec zhruba na konci druhého aktu došlo do takové situace, že divák už nemá zapotřebí hledat, jak to vlastně celé s těmi smyčkami a zákrutami v nich dopadne, a jen akceptuje finále - které má skvělou pointu. Tak skvělou, že díky tomu musím filmu prominout logické lapsy. (No nebyl by to time travel film, aby v tom nebyla nějaká logická blbinka, že jo.) Jo a mladší Amell vůbec nebyl špatnej. ()

Reklama

kulyk 

všechny recenze uživatele

Frajírek z teplákova se probouzí vedle buchty, co nepříjemně připomíná starou Bellu z Tvajlajtu. Ihned po procitnutí se tváří zděšeně dokud se neujistí, že má na sobě kvalitní domácí úbor a drnda je také ošacena až po paty. Šťastný výraz, z pocitu úlevy vzešlý, mu nezvládne pomuchlat ani partička jakýchsi násilníků. Následuje děj v němž se ukáže, že hoššík byl v minulosti slečniným partnerem, což nějak nevyšlo (ale!) a teď se kvůli tomu leccos děje. No prostě - slovo dalo slovo a šmudlík si hnedle dělá pohodlí v leže, s pěkně rozcabenou dírkou. Bohužel v hlavě. Pozorný divák při pohledu na stopky konstatuje, že to byl tedy fofr, popcorn nestihl zgumovatět a v cole se stále perlí bublinky, ale nešť, jde se domů (rozuměj - zpátky na plochu hledat něco smysluplnějšího). Ovšem achtung! Špatně maskovaný gejín má ve sklepě vykuchanou sušičku a ta je tak vyzkratovaná, až má co denně hromnice! Jede se dál. Reálie údajného postapo světa moc nedávají smysl, Bella je kráva, záporňáci semidebilní a stálo to tak dvanáct pade, přesto s přimhouřením rekta šoupnu tři. Ať neseru. ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Mladý inženýr Renton (Robbie Amell) se probouzí vedle své bývalé přítelkyně Hannah (Rachael Taylor) a najednou do ložnice vstupují tři muži v maskách, kteří ho táhnou pryč. Podaří se mu vysmeknout, ale jeden z útočníků ho při honičce srazí ze schodů a po nárazu hlavou do stěny procitne ve stejný čas jako poprvé. Renton pracuje na zařízení ARQ, které by mělo produkovat neomezenou energii, ale vytvořila se také časová smyčka... Film vystačí opravdu s málem, protože se odehrává v jednom domě, kde se zdržuje šest osob. Příběh ve smyčkách se daří bez zbytečného opakování posouvat dopředu a v závěru dojde k nečekanému odhalení. HODNOCENÍ 70% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Ti, kteří zapomínají na svou minulost, jsou odsouzeni ji opakovat..“ Postavit zápletku na tom, že v zanedbané prádelně mají mandl, který sice probíjí, ale umí vrátit čas ve formátu Ludolfova čísla, vypadá na první pohled originálně, ale opak je pravdou. I když jsem bral v potaz poměr vynaložené prostředky / technická kvalita, s postupem opakujícího se času jsem propadal do jakési letargie, kdy mi bylo upřímně jedno, do čích rukou nakonec mandl padne či jestli se třeba nenacházíme v kolárně či kočárkárně. Kdybych se chtěl někdy na ARQ podívat podruhé, musím si vzpomenout na citát z úvodu komentáře.. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v Torontu, přibližně 19 dní. (Martrix)

Reklama

Reklama