Reklama

Reklama

VOD (1)

Začíná sezóna udílení cen a Anna je připravena se o ně jako jedna z hlavních hvězd utkat. (Disney+)

Recenze (4)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám při sledování Delicate stejný problém jako při NYC. A to konkrétně pomalý a mnohdy až ubíjející průběh. U herců problém nemám (ani u Kim), ale celkový děj je tak strašně neohrabaný a očekávatelný. Buď mě po těch 12 letech už tvůrci nemůžou překvapit, nebo za to může dějová linka, od které jsem asi čekal více. Seriál ale rozhodně dokoukám. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Este slabsie ako predosly diel. Tym, ako poctivo davkuju viac a viac halucinacii, mindf*ckov a tlakov na vysilujucu maminu ma ako divaka skor irituje, ako bavi. Minimum hororu a hoci by mohlo fungovat nejake mystery, zrejme nejakeho spolku "carodejnic", nedej sa to. Chovanie postav na mna posobi strojene a uletene. Samotnou blondykou pocnuc, lekarmi, manzelom a posh-okolim konciac. V tomto duchu zvladnem max. este jeden diel a dufam, ze dojde k zmene, pretoze inak ma tento "bulvar problemov celebrit" vobec nebavi a s prepracovanostou uvodnych AHS-serii nema vobec nic spolocne. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro slabší povahy, zvlášť pro ženy, to je dost drsná tématika se scénami, které i mě chlapovi, nebyly příjemné. Oceňuji paranoidní atmosféru, protože pořád víme jen to, že Anna je jen inkubátor, kolem kterého se motají jak ti, kdo těhotenství pomáhají, tak ti, kteří se ho snaží překazit. Kdo je na které straně a proč, se jistě postupně dozvíme. Předchozí řadu jsem ani nedokoukal, tentokrát to vypadá líp, i když fanda satanistických filmů nejsem. ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

I po druhém dílu příšerné klišé přes klišé, prvoplánovité kraviny, tady ten dualismus "jsem šílená já nebo se něco kolem mě děje" je přepraný jak starý trenky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama