foto

Brad Falchuk

  • nar. 1.3.1971 (49 let)
    Newton, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Pretty/Handsome (TV film)

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Pilot (E01)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Atentát na Paytona Hobarta: část druhá (S01E07)
Volič (S01E05)
další epizody (7)
Pose (TV seriál)
In My Heels (S02E10)
Love's in Need of Love Today (S02E06)
Acting Up (S02E01)
American Horror Story (TV seriál)
Episode 100 (S09E06)
2018 Pose (TV seriál)
Matka roku (S01E08)
Vstup (S01E02)
Pilotní díl (S01E01)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Under Pressure (S02E01)
Nechat jít (S01E02)
Pilot (S01E01)
American Horror Story (TV seriál)
Apocalypse Then (S08E10)
The End (S08E01)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Election Night (S07E01)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
Blood Drive (S02E06)
další epizody (6)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Kapitola první (S06E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (7)
American Horror Story (TV seriál)
Touží po pomstě (S05E09)
Vítejte v hotelu Cortez (S05E01)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
Jagged Little Tapestry (S06E03)
další epizody (4)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Večírek smrti (S04E09)
Monstra mezi námi (S04E01)
Glee (TV seriál)
New Directions (S05E13)
100 (S05E12)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Mrtví (S03E07)
Čaroděvky (S03E01)
Rozlité mléko (S02E11)
Glee (TV seriál)
The Quarterback (S05E03)
Love, Love, Love (S05E01)
Wonder-ful (S04E21)
další epizody (4)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (2. část) (S02E05)
Glee (TV seriál)
Britney 2.0 (S04E02)
Sbohem a šáteček (S03E22)
Ano/Ne (S03E10)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Den otevřených dveří (S01E07)
Vetřelci v domě (S01E02)
Pilot (S01E01)
Glee (TV seriál)
Projekt "Fialové piano" (S03E01)
New York (S02E22)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
další epizody (4)
2010 Glee (TV seriál)
Kurtova válka (S02E09)
Nepolíbená (S02E06)
Boží sendvič (S02E03)
další epizody (6)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Balady (S01E10)
Menšiny (S01E07)
další epizody (6)
2005 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Derek, Alex a Gary (S03E03)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Sean McNamara (S02E15)
Rose a Raven Rosenberg (S02E09)
Joel Gideon (S02E05)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Cliff Mantegna (S01E07)
Veritas (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 9-1-1: Lone Star (TV seriál)
Austin, We Have a Problem (E10)
Awakening (E09)
Monster Inside (E08)
další epizody (10)
Politik (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
Pose (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
What's Next? (S03E18)
Powerless (S03E17)
The One That Got Away (S03E16)
další epizody (8)
American Horror Story (TV seriál)
Epizoda 10 (S10E10)
Epizoda 9 (S10E09)
Epizoda 8 (S10E08)
další epizody (10)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Atentát na Paytona Hobarta: část druhá (S01E07)
Atentát na Paytona Hobarta (S01E06)
další epizody (8)
Pose (TV seriál)
In My Heels (S02E10)
Life's A Beach (S02E09)
Revelations (S02E08)
další epizody (10)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
Fallout (S03E09)
Malfunction (S03E08)
další epizody (18)
American Horror Story (TV seriál)
Final Girl (S09E09)
Rest in Pieces (S09E08)
The Lady in White (S09E07)
další epizody (9)
2018 Pose (TV seriál)
Matka roku (S01E08)
Výpověď (S01E07)
Poselstvím je láska (S01E06)
další epizody (8)
Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Hen Begins (S02E09)
Buck, Actually (S02E08)
další epizody (20)
American Horror Story (TV seriál)
Apocalypse Then (S08E10)
Fire and Reign (S08E09)
Sojourn (S08E08)
další epizody (10)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Great Again (S07E11)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Drink the Kool-Aid (S07E09)
další epizody (11)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
Lovin the D (S02E09)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
další epizody (10)
American Horror Story (TV seriál)
Kapitola desátá (S06E10)
Kapitola devátá (S06E09)
Kapitola osmá (S06E08)
další epizody (12)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Black Friday (S01E11)
další epizody (13)
American Horror Story (TV seriál)
Dočká se pomsty (S05E10)
Touží po pomstě (S05E09)
Vrah z desatera (S05E08)
další epizody (13)
Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
2009 (S06E12)
We Built This Glee Club (S06E11)
další epizody (13)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Sirotci (S04E10)
Večírek smrti (S04E09)
Krvavá lázeň (S04E08)
další epizody (14)
Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
Old Dog, New Tricks (S05E19)
The Back-Up Plan (S05E18)
další epizody (12)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Oběť Nejvyšší (S03E08)
Mrtví (S03E07)
další epizody (13)
Glee (TV seriál)
Previously Unaired Christmas (S05E08)
Puppet Master (S05E07)
Movin' Out (S05E06)
další epizody (20)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Ramínko (S02E09)
Nesvatá noc (S02E08)
Temná sestřenka (S02E07)
další epizody (9)
Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Swan Song (S04E09)
Thanksgiving (S04E08)
další epizody (23)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Po zrození (S01E12)
Zrození (S01E11)
Hříchy minulosti (S01E10)
další epizody (12)
Glee (TV seriál)
Velmi neobyčejně veselé Vánoce (S03E09)
Drž si svých 16 (S03E08)
Políbila jsem dívku (S03E07)
další epizody (21)
2010 Glee (TV seriál)
Vánoce (S02E10)
Kurtova válka (S02E09)
Furt (S02E08)
další epizody (19)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Matrace (S01E12)
Vlasografie (S01E11)
další epizody (13)

Spisovatelská filmografie

TV seriály

2019 American Horror Story (TV seriál) - kniha
Camp Redwood (S09E01) - kniha

Režijní filmografie

TV seriály

2020 Politik (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2019 Politik (TV seriál)
Vídeň (S01E08)
Harringtonova komoda (S01E02)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Scream Again (S02E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Pumpkin Patch (S01E05)
Hell Week (S01E02)
2014 Glee (TV seriál)
The Untitled Rachel Berry Project (S05E20)
New Directions (S05E13)
2013 Glee (TV seriál)
Movin' Out (S05E06)
The Quarterback (S05E03)
I Do (S04E14)
2012 Glee (TV seriál)
Swan Song (S04E09)
The Role You Were Born to Play (S04E05)
The New Rachel (S04E01)
další epizody (4)
2011 Glee (TV seriál)
Shelby se vrací (S03E02)
New York (S02E22)
Sue v rozpacích (S02E11)
2010 Glee (TV seriál)
Konkurs (S02E01)
Ahoj (S01E14)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Balady (S01E10)
V jiném stavu (S01E04)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Glee (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S03E22)

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)
2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce