foto

Brad Falchuk

  • nar. 1.3.1971 (46 let)
    Newton, Massachusetts, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Pretty/Handsome (TV film)

TV seriály

2018 9-1-1 (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2017 American Horror Story (TV seriál)
Great Again (S07E11)
Charles (Manson) in Charge (S07E10)
Drink the Kool-Aid (S07E09)
další epizody (11)
2016 Scream Queens (TV seriál)
Drain the Swamp (S02E10)
Rapunzel, Rapunzel (S02E08)
Blood Drive (S02E06)
další epizody (6)
American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
Chapter 1 (S06E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Dorkus (S01E12)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (7)
American Horror Story (TV seriál)
She Wants Revenge (S05E09)
Checking In (S05E01)
2014 American Horror Story (TV seriál)
Večírek smrti (S04E09)
Monstra mezi námi (S04E01)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Mrtví (S03E07)
Čaroděvky (S03E01)
Rozlité mléko (S02E11)
2012 American Horror Story (TV seriál)
Jsem Anna Franková (2. část) (S02E05)
2011 American Horror Story (TV seriál)
Den otevřených dveří (S01E07)
Vetřelci v domě (S01E02)
Pilot (S01E01)
Glee (TV seriál)
New York (S02E22)
Takoví jsme se narodili (S02E18)
Sexy (S02E15)
2010 Glee (TV seriál)
Kurtova válka (S02E09)
Nepolíbená (S02E06)
Boží sendvič (S02E03)
další epizody (6)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Balady (S01E10)
Menšiny (S01E07)
další epizody (6)
2004 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Joel Gideon (S02E05)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Antonia Ramos (S01E12)
Cliff Mantegna (S01E07)
Veritas (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
1997 Země: poslední konflikt (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Scream Queens (TV seriál)
Scream Again (S02E01)
2015 Scream Queens (TV seriál)
The Final Girl(s) (S01E13)
Pumpkin Patch (S01E05)
Hell Week (S01E02)
2011 Glee (TV seriál)
New York (S02E22)
Sue v rozpacích (S02E11)
2010 Glee (TV seriál)
Konkurs (S02E01)
Ahoj (S01E14)
2009 Glee (TV seriál)
Okresní kolo (S01E13)
Balady (S01E10)
V jiném stavu (S01E04)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

2013 The Writers' Room (TV pořad)
2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace