Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Příběh zasazený do alternativního světa do roku 1924, kdy stále probíhá světový konflikt mezi mocnou Říší a jejími nepřáteli. Říše je obléhána ze všech stran, a tak se snaží v tomto roce pomocí své nové strategie nazvané Plán 315 zastavit jakýkoli nepřátelský postup a udržet hranice konfliktu na svých místech, dokud nedorazí vysoce mobilní jednotka pohybující se mezi jednotlivými frontami a nezlikviduje zdejší odpor. Na jedné z front podél řeky Rýn se právě v tuto dobu začíná rodit nová legenda. V bitevní vřavě se na vrchol dostává malá dívka s blond vlasy, modrýma očima a porcelánově bílou kůží jménem Tanya Degurechaff. Tanya je jedním z mágů, velmi nadaných a nebezpečných válečníků, kteří dokáží dát svým zbraním mnohem větší a zničující rozsah. Navíc je Tanya inteligentní a pragmatickou dívkou s obrovskou ctižádostí, takže se není čemu divit, že se z ní velmi rychle stává to nejnebezpečnější, na co může nepřítel Říše v boji narazit... (Jeoffrey)

(více)

Videa (17)

Trailer

Recenze (14)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Super hudba, parádní příběh a klasicky skvělé a nekompromisně zobrazená realita války. Ale trochu mi těchto anime seriálech začíná vadit, nebo možná mrzet, že je to většinou buďto vytrženo z kontextu nebo naopak nedokončeno... Tento není až takový případ, ale stejně si myslím, že jsme se mohli dozvědět víc, než jen lítat a střílet. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo iné, ale bol som spokojný s tým, čo som dostal. Vpodstate minimálny príbeh, filozofia, psychológia. Celé je to o bojovaní, velení armádnej jednotky a o vojenskej stratégií. Seriál je dosť verný konvenčným technológiám minulého storočia s prímesou lietania na „jetpackoch“ a multifunkčných magických pušiek. Veľmi kvalitný vizuál a hudba, s výnimkou úvodnej a koncovej znelky, tie sa mi vôbec nepáčili. Super bolo zobrazenie hrôzy vojny. Nešetrili na smrti a krutosti. Ale ako som spomínal, bol to len taký postranný úkaz, nešlo sa do toho hlbšie. ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Plus: přistihl jsem se, že to byl jeden z MÁLA seriálů této sezóny, na který jsem se i těšil. Ten zbytek: Ale když to tak shrnu, zapřemýšlím a zhodnotím, bylo to o ničem. Nulový vývoj postav, nezajímavá politika, podivný úsměv, sledoval jsem to jen kvůli té akci. Bez duše. Nikdy se k tomu nevrátím, nemám proč. Strohých 40 % ()

Raichu.Cz 

všechny recenze uživatele

Dítě valčicí v opravdové bitvě které se rozhodně nevyplatí podceňovat... Tanya... Z příběhem si tvůrci opravdu vyhráli příběh o holčičce která zažila mnohem horší věci a nyní odhodlána vzít pušku s nabitou explozí zničit nepřítele?! Doslova dokonalost! Graficky jiná úrověň, působí jak parádně tak i temně... Postavy prostě nemám co říct Tanya je doslova ďáblice a potom vedlejší postavy ktere taktéž dobře zapadaj do serialu... Hudba s naprosto pasující tématikou a dokonce samotný opening whoa... Seriál si rozhodně zaslouží moje místo v žebříčku nejoblíbenějších anime! Za mě explozivních 100% ()

LeitoSE 

všechny recenze uživatele

Prekrásne spracovaná neskonalá hovadina. Po treťom diely, ak som to správne pochopil je dej založený na tom, SPOILER že niekto v súčasnosti strčil neveriacu hlavnú mužskú postavu pod vlak, načo sa mu zjavil boh, ktorý nemohol byť bohom ale diablom a aby obrátil nášho bezverca na vieru, tak ho nechal sa reinkarnovať do lolitky z alternatívnej verzie „prvej“ svetovej vojny a on teraz vraždí, koľko sa len dá, aby dokázal nevedno čo. KONIEC SPOILERU Ešte stále sa mi rozum pozastavuje nad tým, že niekoho niečo, tak nezmyselné napadne, napíše to, vydajú mu to a dokonca ešte aj urobia anime adaptáciu. Avšak najhlavnejší dôvod, prečo to ďalej nezvládnem pozerať je príšerný hlas lolitky nadopovaný héliom. Drop 3/12 - 40% ()

Galerie (75)

Zajímavosti (3)

  • Úspěchy Tanye Degurechaff byly přirovnávány k Erichu Hartmannovi známému jako „Černý ďábel“, kterého se spojenecké síly a Sovětský svaz velmi obávaly. Všichni piloti klasifikovaní jako „Ace of Aces“ jím byli zabiti. (Raichu.Cz)
  • V seriálu má Tanya Degurechaff oči v živém odstínu azurově modré, ale v light novele a manze jsou její oči v ledovém odstínu téměř stříbrné. (Raichu.Cz)
  • V seriálu má postava Viktoriya Ivanovna Serebryakov trochu odlišný styl vlasů než v manze. (Raichu.Cz)

Reklama

Reklama